Неділя, 22.10.2017, 17.28.29

Форум

Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 9 з 11«127891011»
Модератор форуму: berezdiv, lordi, Натусік, Котик 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Розв'язування задач з програмування
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.41.22 | Повідомлення # 121
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
ну тоді я поняв

Додано (11.12.2015, 19.41.22)
---------------------------------------------
var l,w,h,s,k:longint;
begin
read(l,w,h,s);
k:=((l*h+w*h)*2)/s;
write(t)
end.

 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.43.43 | Повідомлення # 122
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша, а вона в тебе компілюється, бо якщо є ділення. то k не може бути цілого типу. І перевір на тестах.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 19.44.40
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.46.11 | Повідомлення # 123
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
ну в мене на вашому тесті компілювалась
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.53.29 | Повідомлення # 124
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Наспраді, так:

var l,w,h,s,Sb:longint;
begin
read(l,w,h,s);
Sb:=2*(l*h+w*h); {Sb - загальна площа стін}
if Sb mod s = 0 then write(Sb div S) else write(Sb div s +1)
end.

Зрозумів, чому?
А перша задача, що слабо?


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 19.56.33
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.55.51 | Повідомлення # 125
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
а нащо ви 1 додаєте?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.59.06 | Повідомлення # 126
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Я вже виправився. якщо площа стін ділиться націло на S, то потрібно цілу кількість банок фарби (36:6=6), а ящо не ділиться націло, то на 1 більше (залишиться частина банки). Зрозумів?

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.00.36 | Повідомлення # 127
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
ах да
тепер поняв
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.02.05 | Повідомлення # 128
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Першу задачу не бачу, її можна розв'язати багатьма способами!!! А взагалі, запам'ятай, що перш. ніж здавати задачу. потрібно її перевірити хоча б на самих простих тестах!!!

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 20.04.13
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.13.07 | Повідомлення # 129
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
а можна просто текст прислати без файлів?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.17.45 | Повідомлення # 130
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Розв'язуй без файлів, яка різниця. Тести такі:
Вхідні дані:                 Вихідні дані:
36 11 20                    25

Саша, напиши свою електронку, або пришли мені розв'зок на мою, якщ не хочеш тут писати. я тобі пришлю останню задачу, бо там таблиця. В 21:00 закінчуємо!!


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 20.21.28
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.19.07 | Повідомлення # 131
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
я розв*язав. і ваші і мої тести проходить

var a,b,c,d,x:integer;
begin
read(a,b,c);

if a>=b then d:=a else d:=b;
if d>=c then d:=d+0 else d:=c;

if a<=b then x:=a else x:=b;
if x<=c then x:=x+0 else x:=c;

write(d-x)
end.
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.23.54 | Повідомлення # 132
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Я згідний, дуже добре!!! Чекаю інформації щодо електронки.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.25.19 | Повідомлення # 133
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
я спочатку думав масивом, але потім вирішив, що так простіше. Електронки? Вам треба щоб я дав свою електронку?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.26.04 | Повідомлення # 134
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Так, я туди пришлю останню задачу.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.28.28 | Повідомлення # 135
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
vozl23@ukr.net
 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Сторінка 9 з 11«127891011»
Пошук:

Статистика
Custom Search
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015