Неділя, 22.10.2017, 17.22.31

Форум

Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 11«12341011»
Модератор форуму: berezdiv, lordi, Натусік, Котик 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Розв'язування задач з програмування
SirogkaДата: Четвер, 02.02.2012, 21.02.16 | Повідомлення # 16
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
У першій задачі потрібно розглядати рядок, підрахувати кількість нулів і одиниць в ньому, і якщо ця кількість буде дорівнювати довжині рядка, то робот здоровий. Ярослав, твій розв'зок не пройде перший тест. Пропоную розглянути мій розв'язок:
var a:string; i,k:integer;
begin
readln(a);
for i:=1 to length(a) do
if (a[i]='0') or (a[i]='1') then k:=k+1;
if k=length(a) then writeln('NO') else writeln('YES')
end.
Хоча він не є ідеальним, але очевидно, що всі тести пройде.

Додано (02.02.2012, 20:02)
---------------------------------------------
Ярослав і Валік, у зв'язку із сильними морозами олімпіада, напевно, буде дистанційною. До підготовки залишився 1 день. До речі, Ярослав, дякую за нагороди, хоча я не особливо то і люблю їх отримувати.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
NyroslavДата: Четвер, 02.02.2012, 21.04.36 | Повідомлення # 17
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Дякую. Задача проходить всі тести я згадав ми таке колись вчили.
 
SirogkaДата: Четвер, 02.02.2012, 21.07.19 | Повідомлення # 18
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Ярослав "таке" - це рядкові величини (тип string) , хоча можна розв'язати і простіше. А як на рахунок 3 задачі? в тебе получається, що число 6 є степенем двійки.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - Четвер, 02.02.2012, 21.11.22
 
NyroslavДата: Четвер, 02.02.2012, 21.14.27 | Повідомлення # 19
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Олімпіада буде у суботу, а в котрій годині.

Додано (02.02.2012, 20:14)
---------------------------------------------
Я спробую переробити.

 
SirogkaДата: Четвер, 02.02.2012, 21.16.57 | Повідомлення # 20
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Ярослав, я завтра скажу точно, бо може ще щось зміниться. А ти спробуй ще раз зробити 3 задачу. Зараз дам тобі кілька підказок.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
NyroslavДата: Четвер, 02.02.2012, 21.19.13 | Повідомлення # 21
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Ви будете дивитися сьогодні ЧЄ по футзалу між Україною і Словаччиною о 21:25?
 
SirogkaДата: Четвер, 02.02.2012, 21.47.05 | Повідомлення # 22
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Ідея 3 задачі така: поки остача від ділення даного числа на 2 = 0 для даного числа надаємо значення n div 2.

Якщо по завершенні циклу отримаємо що n=1, то виводимо 1, інакше 0.

Розв'яжи, протестуй і вист ав сюди для перегляду.

Додано (02.02.2012, 20:47)
---------------------------------------------
Футбол буду дивитися, звичайно, і боліти за наших. Біатлоністи майже повний комплект привезли з Чемпіонату Європи, це радує. І Росіян взули.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
NyroslavДата: Четвер, 02.02.2012, 21.59.54 | Повідомлення # 23
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Я зробив, але вона трошки не так працює.
var n,i:integer;
f1,f2:text;
begin
assign(f1,'binary.in');
assign(f2,'binary.out');
reset(f1); rewrite(f2);
read(f1,n);
for i:=1 to n do
begin
if n mod 2=0 then n:=n div 2;
if n=1 then write(f2,'1') else write(f2,'0');
end;
close(f2);
close(f1)
end.
 
SirogkaДата: Четвер, 02.02.2012, 23.29.43 | Повідомлення # 24
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Це через те, що потрібно використати цикл while і в ньому вкладеної вказівки розгалуження не потрібно. Спробуй.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
NyroslavДата: П'ятниця, 03.02.2012, 00.31.52 | Повідомлення # 25
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Дякую. Все супер, задача розв'язується легко. Україна супер, виграла класно.
var n,i:integer;
f1,f2:text;
begin
assign(f1,'binary.in');
assign(f2,'binary.out');
reset(f1); rewrite(f2);
read(f1,n);
while n mod 2=0 do
n:=n div 2;
if n=1 then write(f2,'1') else write(f2,'0');
close(f2);
close(f1)
end.
 
lordiДата: П'ятниця, 03.02.2012, 10.40.35 | Повідомлення # 26
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 158
Статус: Оффлайн
ДЯкую)

S.T.A.L.K.E.R. ТЧ,ЧН,ЗП Fallout 3 and TES IV, Pоstal 2 - найкращі ігри які я грав но є ше багато класних. (Я геймер це як професія=))
 
lordiДата: П'ятниця, 03.02.2012, 10.56.43 | Повідомлення # 27
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 158
Статус: Оффлайн
В мене винекли проблеми з 3 задачею...

S.T.A.L.K.E.R. ТЧ,ЧН,ЗП Fallout 3 and TES IV, Pоstal 2 - найкращі ігри які я грав но є ше багато класних. (Я геймер це як професія=))
 
SirogkaДата: П'ятниця, 03.02.2012, 14.24.13 | Повідомлення # 28
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Які саме, то вистав розв'зок, Валік, я подивлюся.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
lordiДата: П'ятниця, 03.02.2012, 19.03.17 | Повідомлення # 29
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 158
Статус: Оффлайн
var a,b,rez:longint;
f1,f2:text;
begin
assign(f1,'binary.in');
assign(f2,'binary.out');
reset(f1); rewrite(f2);
read(f1,a);
if (a>1,3,5,7,9..19999) then write(1) else write(0);
close(f2);
close(f1)
end.
Я незнаю як привильно середину написать.. Чтоніше умову поставить =/


S.T.A.L.K.E.R. ТЧ,ЧН,ЗП Fallout 3 and TES IV, Pоstal 2 - найкращі ігри які я грав но є ше багато класних. (Я геймер це як професія=))
 
lordiДата: П'ятниця, 03.02.2012, 20.43.26 | Повідомлення # 30
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 158
Статус: Оффлайн
Ось мый розв'язок 5 задачы
var a,b,k:longint;
f1,f2:text;
begin
assign(f1,'INUM.in');
assign(f2,'INUM.out');
reset(f1); rewrite(f2);
readln(f1,a);
k:=1;
while a<>b do
begin
if a>b then
a:=a-b else b:=b-a;
k:=k+1;
end;
write(k);
close(f2);
close(f1)
end.


S.T.A.L.K.E.R. ТЧ,ЧН,ЗП Fallout 3 and TES IV, Pоstal 2 - найкращі ігри які я грав но є ше багато класних. (Я геймер це як професія=))
 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Сторінка 2 з 11«12341011»
Пошук:

Статистика
Custom Search
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015