Вівторок, 27.06.2017, 05.38.55

Форум

Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 10 з 11«12891011»
Модератор форуму: berezdiv, lordi, Натусік, Котик 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Розв'язування задач з програмування
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 20.31.04 | Повідомлення # 136
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Лови останню задачу в своїй скриньці, результат можеш відіслати на мою!!!

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.09.48 | Повідомлення # 137
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Сергй Олександрович, я написав код, але мен видає помилку на дадаванні половини елементів масиву (першого стовпчика), видає щось типу "Operator is not overloaded"
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.14.07 | Повідомлення # 138
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
То дай я йог побачу!

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.18.37 | Повідомлення # 139
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
var a:array[1..4,1..2]of integer;
   j,i,s,z:integer;
begin
s:=0;
z:=0;

for i:=1 to 4 do
begin
for j:=i to 2 do read(a[i,j]); readln;
end;

for i:=1 to 4 do
begin
for j:=1 to 0 do
s:=s+a
end;

z:=a[i,j]-s;

if s>z then write('1') else
begin
if s<z then write('2') else write ('DRAW')
end
end.

Додано (11.12.2015, 21.18.37)
---------------------------------------------
P.S. Там є квадратн дужки, просто в мене їх не відправило

 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.26.51 | Повідомлення # 140
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Мій варіант, спочатку шукаємо суму елементів 1 стовпця, а потім другого і ...
var a:array[1..4,1..2]of integer;
j,i,s1,s2:integer;
begin
s1:=0;
s2:=0;

for i:=1 to 4 do
begin
for j:=1 to 2 do read(a[i,j]); readln;
end;

for i:=1 to 4 do
for j:=1 to 1 do
s1:=s1+a [i,j] ;

for i:=1 to 4 do
for j:=2 to 2 do
s2:=s2+a [i,j] ;

if s1>s2 then write('1') else
if s1<s2 then write('2') else write ('DRAW')
end.

Додано (11.12.2015, 21.26.51)
---------------------------------------------
Напиши, чи зрозумів?


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.35.55 | Повідомлення # 141
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
чорт забирай, я написав майже так само, я був переконаний, що коли шукають суму елементів одного стовпця то в циклі зазначають тільки його  
(for i:=1 to 4 do
begin
for j:=1 to 0 do
s:=s+a
end;)
а насправді треба прописувати обидва
(for i:=1 to 4 do
for j:=1 to 1 do
s1:=s1+a [i,j]
;)

І доречі, у вас хіба не вкладений цикл? Там треба begin end?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.38.08 | Повідомлення # 142
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
В мене то цикл вкладений, але там тільки одна команда s1:=s1+a [i,j] ; і все.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.38.56 | Повідомлення # 143
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
я зрозумів.
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 21.39.47 | Повідомлення # 144
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша, все, на сьогодні достатньо, вже голова болить, треба відпочити!

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Понеділок, 28.12.2015, 18.40.40 | Повідомлення # 145
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
згоден

Додано (28.12.2015, 16.22.06)
---------------------------------------------
Все в порядку, Сергій Олександрович, я згадав пароль

Додано (28.12.2015, 18.40.40)
---------------------------------------------
В мене проблема з програмою. Я написав її правильно, проте мені її не приймає на 100

 
SirogkaДата: Понеділок, 28.12.2015, 21.28.50 | Повідомлення # 146
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша, ти напиши, про яку задачу йдеться 5 чи 9?

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Понеділок, 28.12.2015, 22.57.31 | Повідомлення # 147
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Задача 2-3Дано ціле числа a. Якщо воно парне – вивести його частку від ділення на 2, інакше 0.ExamplesInputOutput2211

Додано (28.12.2015, 22.54.08)
---------------------------------------------
мій розвязок

var a:integer;
begin
read(a);
if a mod 2=0 then write(a/2)
else write('0')
end.

Додано (28.12.2015, 22.56.12)
---------------------------------------------
А ще цю не приймає
Задача 1-5Дано дійсне число p. В першому рядку вивести його заокруглене ціле значення, в другому – його цілу частину, в третьому – його дробову частину (один знак після коми).

Додано (28.12.2015, 22.56.28)
---------------------------------------------
var p:real;
begin
read(p);
writeln(round(p));
writeln(int(p));
write(frac(p):0:1)
end.

Додано (28.12.2015, 22.57.31)
---------------------------------------------
І цю
Дано дійсне число N. Вивести подвоєну його цілу частину.

var n:real;
begin
read(n);
write(2*int(n))
end.

 
SirogkaДата: Вівторок, 29.12.2015, 09.27.19 | Повідомлення # 148
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
5 задача:

var p,z1,z2,z3: real;
begin
readln(p);
z1:=round(p); { повертає знаяення р, заокруглене до найближчого цілого числа. }
writeln(z1:3:0);
z2:=trunc(p); { повертає цілу частину дійсного числа р }
writeln(z2:3:0);
z3:=frac(p); { повертає дробову частину дійсного числа р. }
writeln(z3:3:1)
end.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Вівторок, 29.12.2015, 20.03.29 | Повідомлення # 149
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Я закінчив перші 2 блоки. Можете написати першу програму до 3 блоку, щоб я згадав як правильно описати правильно? До речі, в них дуже довго віс сервер, я зміг зайти тільки в 4 години

Додано (29.12.2015, 20.03.29)
---------------------------------------------
я написав першу контрольну на 8 балів

 
SirogkaДата: Середа, 30.12.2015, 09.44.14 | Повідомлення # 150
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Перша задача 3 блоку!!!

var n,i,a,k:longint;
begin
readln(n);
k:=0;
for i:=1 to n do
begin
read(a);
if a mod 2 =0 then k:=k+1;
end;
write(k)
end.

Молодець, бачу, що 1 контрольну гарно розв'язав. Роби 2 контрольну і 3 блок!!!


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Сторінка 10 з 11«12891011»
Пошук:

Статистика
Custom Search
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015