Четвер, 22.06.2017, 20.19.03

Форум

Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 8 з 11«1267891011»
Модератор форуму: berezdiv, lordi, Натусік, Котик 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Розв'язування задач з програмування
SirogkaДата: Субота, 13.12.2014, 21.10.24 | Повідомлення # 106
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Напиши свій код.

Додано (13.12.2014, 21.10.24)
---------------------------------------------
Саша!!! Бажаю успіху завтра!


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Четвер, 10.12.2015, 17.32.05 | Повідомлення # 107
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
Доброго дня
 
SirogkaДата: Четвер, 10.12.2015, 17.49.50 | Повідомлення # 108
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша, я чекаю запитань. Вже доброго вечора.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Четвер, 10.12.2015, 18.43.47 | Повідомлення # 109
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
добрий день

Додано (10.12.2015, 17.58.28)
---------------------------------------------
я довго не розумів, як тут повідомлення правильно надсилаються

Додано (10.12.2015, 17.59.43)
---------------------------------------------
я писав ту задачу про молоко, але вона в мене не компілюється

Додано (10.12.2015, 18.08.35)
---------------------------------------------
я написав так, що правда не впевнений в тій частині де зчитується масив

var n,i:integer;rez:real;
a:array[1..n] of integer;
begin
readln(n);
for i:=1 to n do
read(a);
rez:=0;
for i:=1 to n do
if a
>30 then rez:=rez+0.2;
write(rez:0:1)
end.

Додано (10.12.2015, 18.12.09)
---------------------------------------------
var n,i:integer;rez:real;
a:array[1..n] of integer;
begin
readln(n);
read (a);
for i:=1 to n do
read(a);
rez:=0;
for i:=1 to n do
if a
>30 then rez:=rez+0.2;
write(rez:0:1)
end.

не той код прислав

Додано (10.12.2015, 18.43.47)
---------------------------------------------
var n,i:integer;rez:real;
a:array[1..n] of integer;
begin
readln(n);
for i:=1 to n do
read(a);
rez:=0;
for i:=1 to n do
if a
>30 then rez:=rez+0.2;
write(rez:0:1)
end.

 
SirogkaДата: Четвер, 10.12.2015, 18.58.15 | Повідомлення # 110
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша. тут можна обійтися без масиву, тільки цикл. Хоча можна і використати одновимірний масив. Пізніше покажу як можна з масивом!!!

var a,n,k,i:longint;
begin
readln(n);
k:=0;
for i:=1 to n do
begin
read(a);
if a<30 then k:=k+1;
end;
write((k*0.2):0:1)
end.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: Четвер, 10.12.2015, 20.56.08 | Повідомлення # 111
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
дякую, я думав там тільки з масивом. А оце а буде всі числа рядка по черзі по черзі перебирати?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 18.08.41 | Повідомлення # 112
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Так, Саша, а з масивом так:

var n,i:integer;rez:real;
a:array[1..100000] of integer;
begin
readln(n);
for i:=1 to n do
read(a);
rez:=0;
for i:=1 to n do
if a
<30 then rez:=rez+0.2;
write(rez:0:1)
end.

Тобто, бачиш, масив можна обійти і циклом. Пробуй задачу В, вона ще простіша за допомогою одного циклу.

Додано (11.12.2015, 18.08.41)
---------------------------------------------
Задача 1. «Зарплатня»
У відділі працюють3 співробітники, які отримують заробітну платув гривнях.Потрібно визначити: на скількизарплата самого високооплачуваногоз них відрізняється від самого низькооплачуваного.
вхідні дані
У єдиному рядку вхідного файлу INPUT1.TXT записані розміри зарплат всіх робітників через пробіл. Кожна заробітна плата - це натуральне число, що не перевищує 105.
вихідні дані
У вихідний файл OUTPUT1.TXTнеобхідно вивести одне ціле число - різницю між
максимальною і мінімальною зарплатою.
приклади дляперевірки:

INPUT1.TXT                           OUTPUT1.TXT
100 500 1000                         900


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 18.24.40
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 18.20.50 | Повідомлення # 113
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
це з файлами?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 18.22.52 | Повідомлення # 114
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Так

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 18.24.12 | Повідомлення # 115
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
зараз спробую написати, вона здається неважка
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 18.36.48 | Повідомлення # 116
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Спробуй ще таку:
Задача 2 Ваш дядько –директор фірми, яка робить євроремонти в офісах. У зв’язку з
фінансово-економічною кризою, дядечко вирішив оптимізувати витрати свого
підприємства. Давно ходять чутки, що бригадир в фірмі купує зайву кількість
будматеріалів, а залишки використовує для обробки своєї нової дачі. Ваш дядько
зацікавився, скільки насправді банок фарби необхідно для фарбування стіни в
прямокутному офісі довжиною L метрів, шириною – W і висотою – H, якщо однієї
банки вистачає на S м2,а розмірами вікон та дверей можна нехтувати. Замовлень багато, тому дядько
попросив написати програму, яка буде все це рахувати.
Вхідні дані: Вхідні дані - чотири натуральнічисла L, W, H, S – довжина, ширина, висота офісу в метрах і витрату фарби
відповідно, кожне з яких не перевищує 1000.
Вихідні дані: одне ціле число – мінімальну кількість  банок фарби, необхідну для фарбування офісу.
Приклад

Вхідні дані: 4 5 2 8

Вихіднідані: 5


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 18.38.39
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.20.01 | Повідомлення # 117
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
var l,w,h,s,k:real; t:integer;
begin
read(l,w,h,s);
k:=l*w*h;
t:= k div s;
write(t)
end.

Скоріш за все, це не ідеальний віріант і я не певен проте мені здалося це самим простим рішенням

Додано (11.12.2015, 19.16.11)
---------------------------------------------
напевно розв*язок не дуже

Додано (11.12.2015, 19.20.01)
---------------------------------------------
а як ви розвязали?

 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.23.34 | Повідомлення # 118
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Саша, операції div  і  mod  припустимі тільки для цілих чисел !!! І об'єм тут ні до чого, потрібно пофарбувати стіни, подумай.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.

Повідомлення відредагував Sirogka - П'ятниця, 11.12.2015, 19.26.14
 
vozl23Дата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.31.50 | Повідомлення # 119
Полковник
Група: Пользователи
Повідомлень: 27
Статус: Оффлайн
а треба одну стіну, чи всі?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 11.12.2015, 19.35.29 | Повідомлення # 120
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Стін у офісі напевно 4

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Сторінка 8 з 11«1267891011»
Пошук:

Статистика
Custom Search
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015