Середа, 23.08.2017, 11.51.37

Форум

Головна | RSS
[ Нові повідомлення · Участники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 4 з 11«1234561011»
Модератор форуму: berezdiv, lordi, Натусік, Котик 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Розв'язування задач з програмування
berezdivДата: Понеділок, 06.02.2012, 21.06.33 | Повідомлення # 46
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 106
Статус: Оффлайн
Результати олімпіади дивіться тут: http://olimp.hoippo.km.ua/
 
NyroslavДата: Четвер, 09.02.2012, 21.04.49 | Повідомлення # 47
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Сергій Олександрович де форум, щоб готуватись до ІКТ.
 
lordiДата: П'ятниця, 10.02.2012, 09.18.13 | Повідомлення # 48
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 158
Статус: Оффлайн
Він же створений.

S.T.A.L.K.E.R. ТЧ,ЧН,ЗП Fallout 3 and TES IV, Pоstal 2 - найкращі ігри які я грав но є ше багато класних. (Я геймер це як професія=))
 
NyroslavДата: Неділя, 12.02.2012, 21.48.36 | Повідомлення # 49
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 112
Статус: Оффлайн
Я вже знайшов.
 
lordi123Дата: Середа, 05.12.2012, 21.22.37 | Повідомлення # 50
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 22
Статус: Оффлайн
В мене запитання до задачі
2009. Илья Муромец и Змей Горыныч
Там розглядати через масив?
Чи можливо його обійти?
 
SirogkaДата: Середа, 05.12.2012, 21.59.32 | Повідомлення # 51
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Треба відшукати формулу

Додано (05.12.2012, 21:59)
---------------------------------------------
Я, наприклад. розв'язав так:

var g,t:integer; rez:real;
begin
read(g,t);
rez:=(g-2)+ exp((t-1)*ln(2))+3*exp((t-1)*ln(2));
write(rez:0:0)
end.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
lordi123Дата: Середа, 05.12.2012, 22.21.48 | Повідомлення # 52
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 22
Статус: Оффлайн
http://yun.zp.ua/fpc/index.php?service=task&problem=1164
var a,b,c,a1,b1,c1,G:real;
begin
read(a,b,c,a1,b1,c1);
G:=sqrt(sqr(a1-a)-sqr(b1-b)-sqr(c1-c));
write(G:0:3)
end.

Що не так?

Додано (05.12.2012, 22:21)
---------------------------------------------
exp,ln, - що за команди?
Сам я віднайшов формулу точніше поняв алгоритм но не поняв як правильно написать.
А є інші способи розвзання задачі?


Повідомлення відредагував lordi123 - Середа, 05.12.2012, 22.51.50
 
SirogkaДата: Середа, 05.12.2012, 22.29.50 | Повідомлення # 53
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Валік. у мові Паскаль відсутня операція піднесення до степеня, тому а в степені b записують так: exp(b*ln(a))
До речі, у цій системі не обов'язково ввід-вивід у файлах!


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
lordi123Дата: П'ятниця, 07.12.2012, 21.02.09 | Повідомлення # 54
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 22
Статус: Оффлайн
Дан линейный массив на N элементов. Найти сумму всех элементом массива.
var
a: array [1..32767] of longint;
sum:real;
n,i:integer;
Begin
readln(n);
for i:=1 to n do
read(a[i]);
for i:= 1 to n do begin

sum:=sum + a[i];

end;
write(sum:0:3);
end.
Шо не так в коді?
 
SirogkaДата: П'ятниця, 07.12.2012, 22.23.22 | Повідомлення # 55
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Валік, початкове значення суми перед накопиченням має дорівнювати нулю, зрозумів?

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
freddiemercuryДата: Субота, 08.12.2012, 18.30.25 | Повідомлення # 56
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 34
Статус: Оффлайн
var x : array [-32000..32000] of real;
i, k,n: integer;
begin
for i:=1 to n do read(x[i]);
k:=0;
read(x[i]);
for i:=1 to n–1 do
if x[i]=x[i+1] then k:=k+1;
write(k);
end.

Я трохи не розумію цих масивів.


Повідомлення відредагував freddiemercury - Субота, 08.12.2012, 18.45.04
 
SirogkaДата: Субота, 08.12.2012, 18.44.54 | Повідомлення # 57
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Я б розв'язав так:

var n,i:integer; a:array[1..1000] of integer;
begin
readln(n); - ввели (зчитали) n
for i:=1 to n do read(a[i]); - поелементно зчитали всі елементи масиву
for i:=n downto 1 do write(a[i],' ') - вивели масив починаючи з останнього елемента до першого через пропуск
end.

Попробуй поекспериментувати з цією задачею.


Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
freddiemercuryДата: Субота, 08.12.2012, 20.04.40 | Повідомлення # 58
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 34
Статус: Оффлайн
Окей, дякую. Буду пробувати розв'язувати інші задачі з масивами.

Додано (08.12.2012, 20:04)
---------------------------------------------
Сергій Олександрович в мене таке питання: в задачі 1595 я здається розв'язав,
а як зробити щоб числа виводились в стопчик

var n,i:integer; a:array[-32000..32000] of integer;
begin
readln(n);
for i:=1 to n do read(a[i]);
for i:=1 to n do if a[i] mod 2=0 then write(a[i],' ');
end.

 
SirogkaДата: Субота, 08.12.2012, 20.21.55 | Повідомлення # 59
Суддя
Група: Друзі
Повідомлень: 135
Статус: Оффлайн
Додати ln, коли виводиш елементи масиву, і забрати пропуск.

Что у трезвого на уме, то у учителя информатики – на языке Паскаль.
 
lordi123Дата: Субота, 08.12.2012, 21.16.34 | Повідомлення # 60
Обозний
Група: Друзі
Повідомлень: 22
Статус: Оффлайн
Зрозуміло.

Повідомлення відредагував lordi123 - Субота, 08.12.2012, 21.24.07
 
Форум » Учнівський форум » Теми форуму » Розв'язування задач з програмування (Запитання-відповіді учнів)
Сторінка 4 з 11«1234561011»
Пошук:

Статистика
Custom Search
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015