Понеділок, 29.04.2024, 15.43.40

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Вересень » 15 » Зі згадками про минуле та вірою в майбутнє...
Зі згадками про минуле та вірою в майбутнє...
10.04.09

Надворі осінь… Листя дерев помалу вкриває землю багряними кольорами. Пора до школи: сісти за парти, вчити щось нове та почати творити. Учнівська команда проекту "Birchen Miracle" готує нові матеріали про останні шкільні події, різноманітні конкурси, ділиться своїми новинами за літні канікули. І ось знову нам випадає чудова можливість взяти участь в новому конкурсі.


Точніше, не зовсім в новому, а в ХІ фестивалі «Жми на Record». Адже ми вже мали можливість показати сили нашого прес-центру минулого року. А від представників юнкорівської команди саме мені випала можливість взяти участь у очному турі цього фестивалю. Від цієї поїздки я отримала масу позитивних емоцій. Адже програма була настільки насиченою, що поглинула нас всіх відразу після того, як ми зійшли з потяга. А в тих коротких перервах, що нам випали, я познайомилася зі своїми ровесниками з різних регіонів Росії та України: обмінювалася з ним враженнями, розповідала про свою юнкорівську роботу, спілкувалась на різноманітні теми і дізналася, що багато хто з них у майбутньому бачать себе журналістами чи фотокореспондентами.

Так, можливо я не пов’яжу своє життя з журналістикою, але буду знати все про життя  журналіста, як важко дається написання хорошої статті. Сьогодні дуже важливо вміти висловлювати свою думку стосовно тих чи інших подій, захищати

свої переконання, твердо відстоювати свою позицію. А хто це робить краще, як не журналіст – людина, яка весь час намагається об’єктивно та неупереджено відобразити події, свідком яких стала?

Як і від будь-якого змагання, під час участі у цьогорічному фестивалі «Жми на Record» ми плануємо отримати найцінніше - досвід... Я хочу за цей короткий проміжок часу дізнатися чогось нового та захоплюючого, надіюся, що нам будуть проводити майстер-класи відомі люди в галузі журналістики, які поділяться своїм досвідом, відкриють таємниці у світі фотокореспонденції чи журналістики. Після поїздки ми не зупинимося на досягнутому, а будемо намагатися добитися ще кращих результатів. І обов’язково братимемо участь у різних конкурсах та чекатимемо з нетерпінням запрошення для участі у фестивалі наступного року.

Аліна Семенюк, учениця 11 класу, юнкор проекту

Категорія: Наш проект | Переглядів: 486 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015