Субота, 27.04.2024, 13.47.53

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Лютий » 1 » Проект "Birchen Miracle"
Проект "Birchen Miracle"
00.19.09

Проект "Birchen Miracle" було започатковано ще у січні 2006 р. Головна мета даного проекту - вдосконалювати знання та навички учнів з історії та англійської мови; розвивати пізнавальні інтереси до вивчення інформатики, географії, історії, української, англійської, польської та російської мов, інших предметів шкільного курсу; залучити учнів до пошукової роботи; сприяти розвиткові самостійності, виробленню позитивних мотивів навчальної діяльності; розвивати готовність до практичного застосування отриманих знань; прищеплювати любов до рідної землі, формувати почуття патріотизму.

Актуальність полягає у широкому використанні ефективних навчальних методик, у тому числі інноваційних технологій, що є одним із пріоритетів сучасної освіти.
 
Головні завдання:
 
- організація діяльності гуртків «Інтелектуали», «Дослідник», «Переклад», «Юнкор», «Фотокор», «Історія»,  «Інтернет» для учнів Берездівського НВК; 
- висвітлення інформації про с. Берездів, Берездівський НВК та діяльність проекту у мережі Інтернет та ЗМІ;
 
- підготовка та проведення інтелектуальних конкурсів різного рівня (шкільних, районних, обласних);
 
- створення та постійне оновлення веб-сайтів berezdiv.at.ua, birches.at.ua teachers.at.ua, веб-сторінок birchenmiracle.narod.ru, vk.com/birchenmiracle;
 
- участь у різних конкурсах, олімпіадах, змаганнях та турнірах.
 
На сайтах проекту зареєстровано понад 6000 користувачів. Сторінки сайтів було переглянуто більш ніж 110000 разів.  
Веб-сайт berezdiv.at.ua став базою для проведення 10 інтелектуальних інтернет-конкурсів.
Сайти проекту стали призерами обласних конкурсів освітніх сайтів у 2009-2013 рр. Сайт "Довідник для вчителів" здобув ІІІ місце у номінації "Сайти позашкільних установ" у 2009 та 2010 рр. Англомовний сайт проекту став призером у 2010 та 2012 рр. (ІІІ місце), 2011 р. (ІІ місце) у цій же номінації. Сайт прес-центру проекту здобув ІІ місце у найпрестижнішій номінації "Сайти пілотних шкіл області" у 2010 р., І місце у  номінації "Сайти позашкільних установ" у 2011 р., ІІ місце - у 2012 та 2013 рр.  У листопаді-грудні 2011 р. сайт прес-центру проекту брав участь у Всеукраїнському конкурсі на найкращий авторський освітній інтернет-сайт видавництва «Шкільний світ». 
Наш проект також був відмічений спеціальною нагородою Другого обласного конкурсу шкільної преси у березні 2011 р. - перемога у номінації "Змістове наповнення та жанрове різноманіття". У травні 2011 р. команда проекту "Birchen Miracle" стала лауреатом XIV Національного конкурсу шкільних газет у м. Миколаїв, а у вересні - переможцем у номінації "Оригінальний дизайн" Х відкритого фестивалю дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі "Жми на RECord!" у м. Святогірськ Донецької області та переможцями конкурсу есе на цьому ж фестивалі (робота Охоти Ганни "Заправки майбутнього"). У січні 2012 р. троє учнів (Охота Ганна, Пасечник Катерина, Семенюк Аліна) стали учасниками заочного конкурсу проекту "Літературні студіїї" (м. Одеса). У березні 2012 р. прес-центр проекту здобув призові місця у Третьому обласному конкурсі шкільної преси: газета "Березове диво" здобула ІІ місце у номінації "Краща друкована газета", а веб-сайт berezdiv.at.ua - третє у номінації "Сайт шкільної газети".  У квітні 2012 р. електронна газета проекту "Birchen Miracle", що розміщена на веб-сайтові  berezdiv.at.ua, стала переможцем у номінації "Краща електронна газета" XV Національного конкурсу шкільних газет, що відбувся у м. Миколаїв. У вересні 2012 р. газета "Березове диво" була нагороджена спеціальною відзнакою "За небайдужість до соціальних проблем" ХІ відкритого фестивалю дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі "Жми на RECord!" у м. Святогірськ Донецької області. У квітні 2013 р. наш прес-центр став лауреатом XVІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа у м. Миколаїв. У травні 2013 р. команда проекту здобула 9 дипломів та кубок ХІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» за ІІІ місце у номінації "ІТ проект", перемогу у інтелектуально-пізнавальній грі "Україна", ІІ місце у грі-змаганні "Екстремальна журналістика" та інших номінаціях фестивалю. У жовтні-листопаді 2013 р. Пасечник Катерина та Яцюк Олена були нагороджені сертифікатами лауреатів І Всеукраїнського фестивалю дитячих ЗМІ "Артек+".   
Учні-учасники проекту також показують хороші результати у науковій діяльності. Кудряшов Денис у 2008 р. здобув ІІІ місце у обласному конкурсі-захисті робіт МАН у секції "Історія України". Гриценюк Наталія стала призером (ІІІ місце) обласного заочного конкурсу "Юних істориків та географів" у секції "Історія міст і сіл України" у 2010 р. Прилуцька Богдана здобула ІІІ місце у обласному конкурсі-захисті робіт МАН у секції "Всесвітня історія" у 2012 р. Яцюк Олена стала переможцем заочного етапу і учасником VII Всеукраїнського конкурсу з природознавства "Юний дослідник" у 2012 р.
Керівник проекту став переможцем ІІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій у м. Черкаси (20-21.10.2011 р.) у номінації  «Інновації в організації навчально-виховного процесу в дошкільному, загальноосвітньому та позашкільному навчальному закладах». Також керівник нашого проекту отримав сертифікат учасника Восьмого та Десятого всеукраїнських конкурсів "Вчитель-новатор" у 2011 та 2013 рр., був нагороджений сертифікатом учасника педагогічного марафону "Інновації. Світ навчання" та Всеукраїнського семінару-тренінгу "Формування готовності педагогічних працівників до впровадження здоров'язбережувальних технологій у коло суб'єктів навчально-виховного процесу" у 2013 р. 
Але ці здобутки не є межею для нас. Тому ми продовжуємо розвиватись. Наскільки успішно - судіть самі... Для нас головні судді - це наші відвідувачі. Ми працюємо над розвитком проекту саме для Вас. Більш детальну інформацію про досягнення проекту Ви зможете переглянути за цим лінком.
Cергій Опанасюк, керівник проекту 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 5173 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/14
Всього коментарів: 8
1 Алла  
2
молодцы!!! спасибо за сайт!!

2 Натусік  
1
smile МИ НАЙКРАЩІ smile

3 Котик  
1
Так справді цей сайт неперевершений!!!! smile smile smile

4 lordi  
1
Це вірно... Ми йдемо до покращення!!

5 Алінка  
1
Він просто супер!!! smile biggrin

6 Котик  
2
Цей сайт допоміг всім нам пізнати багато що нового!!! Дякуємо для розробників сайту!!!

7 Алінка  
1
Наш сайт завжи здобуває перемогу")

8 Алінка  
1
Наш сайт... не маю слів!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015