Четвер, 02.05.2024, 01.43.48

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Березень » 10 » Тиждень іноземних мов у школі
Тиждень іноземних мов у школі
06.53.55

З 29.02. по 04. 03. в нашій школі відбувся тиждень іноземних мов.  Це було надзвичайне свято для кожного в нашому закладі. Незвичайні уроки та відкриті заходи, цікаві конкурси та вікторини, мультимедійні шоу та казки, екскурсії та суд - все це активно сприяло підвищенню зацікавленості учнів у вивчені іноземної мови.

Проведення предметних тижнів, зокрема іноземних мов, дає учням можливість розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності школярів, проявити себе у різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового, зацікавитися, а можливо й визначити свою подальшу долю, дізнавшись про власні вподобання, та усвідомлено вивчати предмет.

Розпочався предметний тиждень у понеділок (29 лютого) урочистою лінійкою, проведенням конкурсу стінгазет «English language» та конкурсу малюнків «Моя улюблена англійська літера» (Савчук Л. В.). Також цього дня був ще один конкурс для учнів 6 класу «Hot races» та «Найрозумніший» учням 10 класу (Савчук Л. В.). В Інтелектуальному футболі за суперкубок між позмагалися команди з 4 і 11 класів (Опанасюк С. В.).

У вівторок (1 березня) відбувся Інтелектуальний футбол для кращих гравців 4-11 класів: дівчата проти хлопців «Матч всіх зірок» (Опанасюк С. В.).

У середу (2 березня) учнів школи було запрошено до поетичної світлиці «Образ жінки в зарубіжній літературі» (Мосіюк С. В.).

У четвер (3 березня) була проведена українознавча гра «Соняшник» (Рибіцька Е. І.); казка «Ріпка», брейн-ринг «Geograhy game», конкурс англійської поезії та реаліті-шоу «Прокурор» (Савчук Л. В.).

У п’ятницю (4 березня) відбулося інтелектуальне змагання з англійської мови між учнями 3-4 класів (Опанасюк С. В.) та заочна екскурсія «Подорожуємо Польщею» (Рибіцька Е. І.).

Предметний тиждень був проведений на достатньому методичному рівні, успішно, результативно, був задіяний творчий потенціал як учнів, так і вчителів. Залучаючи учнів до творчої роботи, вчителі іноземних мов забезпечили їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігрового характеру. Вибір мовного матеріалу для кожного заходу визначався можливостями учнів, завдання розподілялися за ступенем складності. Всім дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим брати участь у заходах, або, як глядачі, підтримувати своїх однокласників.

Педагог-організатор

Чорнокрилюк О. М.

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 405 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015