Неділя, 05.05.2024, 09.28.24

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Квітень » 15 » Про нас пишуть
Про нас пишуть
19.44.18

Пропонуємо переглянути статтю Б. Оксамит "Зустріч з юними колегами", опубліковану у газеті "Пульс" №15 від 13.04.2017 р.

Команда проекту «Березове диво» Берездівської об’єднаної територіальної громади візьме участь у фінальному етапі ХІІІ Всеукраїнського турніру юних журналістів, який триватиме з 19 до 23 квітня у Сумах...

Наші земляки вперше братимуть участь у цьому турнірі, але на рахунку у берездівських юнкорів вже є чимало нагород, які вони вибороли у Міжнародних конкурсах шкільних медіа (Миколаїв), Міжнародних конкурсах-фестивалях дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» (Київ), Відкритих фестивалях дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі "Жми на RECord!" (Святогірськ, Донецька область), Всеукраїнських фестивалях дитячих ЗМІ "Артек+" (Артек, АР Крим – Буковель, Карпати).

Минулого тижня представники команди «Березове диво» відвідали редакцію тижневика «Пульс», щоб на власні очі побачити процес підготовки чергового номера газети, ознайомитися з роботою редакційного колективу. Загалом юних гостей цікавило безліч різнопланових запитань щодо особливостей сучасної журналістики і вимог до людей цієї професії.

Сергій Опанасюк, керівник проекту «Березове диво»:

- Дуже радий, що мої вихованці мали можливість поспілкуватись з професійними журналістами. Розмова з досвідченими медійниками дозволила почути чимало чимало з того, про що не пишуть у підручниках. Напередодні турніру юних журналістів ця інформація для нас на вагу золота. Для нашої команди участь у конкурсі – це, насамперед, можливість ще раз довести усім, що діти, які навчаються у звичайній сільській школі, здатні конкурувати на рівних з учнями міських ліцеїв та гімназій. Можна навести чимало прикладів, коли сільські діти стають відомими журналістами, науковцями, спортсменами, митцями або політиками. Але в наш час багато хто чомусь про це забуває. Я щиро вдячний усім, хто допоміг команді юних журналістів із Берездівської об’єднаної територіальної громади стати учасниками загальноукраїнського турніру.

Оксана Стецюк, учениця 10-го класу Берездівського НВК:

-  Нещодавно я та інші члени редколегії нашої шкільної газети зустрілись редакційним колективом газети «Пульс». Найбільше мене вразило те, що на кожне наше запитання журналісти мали гарні змістовні відповіді. За чашечкою чаю ми поспілкувались з директором ТРК «Контакт-Славута» Всеволодом Смоляром та редактором газети Андрієм Кантоністовим, поставили низку запитань, які викликали у нас труднощі при підготовці до турніру. А далі ми поринули у світ професійної журналістики, познайомились із кореспондентом Аллою Пермяковою, яка поділилася власними секретами підготовки до медіа-заходів,  з оператором комп’ютерного набору та коректором Оксаною Козлюк, яка розповіла про те, наскільки важливими є підготовка і вичитування газетних текстів перед публікацією. Інженер комп’ютерної верстки Юрій Самойлович і його помічник Олександр Комаров показали нам свою роботу, ознайомили з професійними програмами, дали слушні поради щодо поліпшення вигляду нашої шкільної газети. Надзвичайно приємно було поспілкуватися зі справжніми  професіоналами, дізнатись багато нового про  журналістику, замислитись над власним майбутнім: чи дійсно варто прагнути стати журналістом?

Олександра Лотоцька, учениця 9-го класу Берездівського НВК:

- Від зустрічі з працівниками редакції тижневика "Пульс" я отримала багато позитивних емоцій, почула від них корисну та необхідну інформацію. Щиро вдячна усьому колективу видання. Особливо вдячна Андрію Констянтиновичу за інформацію про тонкощі роботи журналіста та Всеволоду Всеволодочу за екскурсію, завдяки якій ми змогли поринути в реальний світ ЗМІ.

Лариса Ніжнік, учениця 11 класу Берездівського НВК:

- Під час перебування у редакції газети "Пульс" я  познайомилась з відкритими та щирими людьми, здобула неоціненний досвід, який мені обов’язково стане у нагоді.  Дякую за теплий прийом та допомогу при підготовці до турніру юних журналістів.

Категорія: Наш проект | Переглядів: 522 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015