Понеділок, 29.04.2024, 12.43.02

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Вересень » 29 » Незабутні враження
Незабутні враження
20.44.40

Цього навчального року нашому прес-центру випала чудова можливість взяти участь у фестивалі «Жми на RECord». Я представляла нашу юнкорівську команду на цьому заході. 


Коли ми прибули до Святогірська, мене переповняли позитивні емоції, так як мені вже доводилось брати участь у фестивалі минулого року. Я зустрілась зі своїми знайомими, ми поділились враженнями про цьогорічний фестиваль. Дізнавшись, що цього року шановне журі відмінило бліц-конкурс, я була трохи засмучена, адже для мене написання статті – найцікавіше, що було у минулорічному фестивалі. Але засмучуватись довелося недовго, бо програма була настільки насиченою, що не було коли відпочивати. Особливо мені сподобались ті заходи, де мені довелось презентувати роботу нашої команди, показати свої вміння та навички роботи юнкором проекту. Також мені сподобались майстер-класи, тренінги, зустрічі зі спонсорами фестивалю. Ще я дізналась багато нового та цікавого про інші фестивалі та конкурси, на один з яких нас запросили за активну роботу під час фестивалю. А за результатами фестивалю наша команда отримала ще й диплом лауреата, сертифікат на 19% знижку на навчання у Миколаївському Коледжі преси та телебачення, грошову винагороду у 200 грн.


Особливою для мене стали екскурсія у Святогірську Свято-Успенську Лавру та печери, де проживали монахи ще сотні років тому.


А ще ми отримали можливість переглянути матч 1/16 Кубка України «Шахтар»-«Динамо» у першому ряді Донбас Арени. Дізнавшись про таку нагоду, чесно кажучи, я була вражена. Я ще ніколи не була на таких заходах і мені було дуже цікаво побувати на стадіоні. Тому ми з моїм керівником вирішили не втрачати такого шансу. Прибувши до Донецька ми почали пошуки Донбас Арени, одного з кращих стадіонів України, на якому того вечора мали зустрітись достойні суперники. Йдучи вулицями міста, я помічала, що більшість людей є вболівальниками «Шахтаря», бо були одягнені у помаранчево-чорні кольори. Коли ми прибули на стадіон, я побачила чудовий газон та величезну чашу стадіону, що вміщує десятки тисяч вболівальників. Тому сам стадіон сповна виправдав всі мої сподівання. Ближче до початку гри атмосфера на стадіоні нагрівалася: всі очікували чудової гри. Опинившись у цій атмосфері, я відчула, яка підтримка людей йде до їхньої улюбленої команди.


Так як я не вболівала ні за одну з команд, то мені сподобалась гра команди «Шахтар». Мені здалось, що вони грали не просто у себе вдома, а для того, щоб не підвести більше 47 тисяч вболівальників, абсолютна більшість яких несамовито підтримувала саме їх. Та й результат 4:1 на користь господарів теж говорить про це. Надіюсь, що колись мені ще випаде можливість побувати на такій чудовій грі.


Як бачимо, додому ми повернулися не з порожніми руками, та ще й з позитивними емоціями. Думаю, що на цьому ми не зупинимося і будемо підіймати вище нашу планку!

Більше фотосвітлин з фестивалю можна переглянути у фотоальбомі нашого веб-сайту.

Аліна Семенюк, юнкор проекту, учениця 11 класу

Категорія: Наш проект | Переглядів: 586 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 berezdiv  
0
Надіюсь, що ти ще здобудеш не одну перемогу для нашого проекту в останній рік навчання у школі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015