П'ятниця, 19.04.2024, 12.54.36

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Травень » 2 » Кубок громади-2017
Кубок громади-2017
07.07.19

Останнім інтелектуальним змаганням нашого проекту у сезоні 2016-2017 н. р. став конкурс "Кубок громади", що відбувся у будинку культури с. Берездів 1 травня. Вдруге у межах громади та восьмий раз загалом конкурс зібрав кращих учнів та студентів нашої громади і гостей з різних кутоків України. Цьогоріч учасниками "Кубка громади" стали 36 інтелектуалів з сіл Берездів, Гориці, Зубівщина, Красностав, Малий Правутин, Мирутин, Селичів, міст Київ, Нетішин, Славута, Хмельницький. Хоч і конкурс не новий, але і без нововведень не обійшлося. У восьмому конкурсі команда складалась з 3 учасників. Приємною несподіванкою для учасників став призовий фонд конкурсу, до якого долучились ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» та голова Берездівської сільської ради Віктор Веніамінович Васьківський.

На свято інтелекту завітала помічник-консультант народного депутата України Романа Мацоли Людмила Васильєва, яка розповіла про те, як Роман Миколайович опікується обдарованою молоддю та побажала усім учасникам досягти високих вершин у житті.

Змагання традиційно проводилось у два тури. У І турі команди відповідали на 15 тестових запитань загального рівня ерудиції з чотирма варіантами відповіді. Відразу після підведення проміжних підсумків виявилось, що усі команди набрали по 6-11 балів (більшість 9-11 балів). Тому жодна з команд не втратила можливості поборотись за головні призи. У ІІ турі команди відповідали на 15 запитань відкритого типу, правильна відповідь на які додавала у загальний залік відразу 2 бали. Проте всього 5 команд змогли здобути від 2 до 8 балів у загальний залік. Інші ж з боротьби вибули через те, що потрібно було не лише знати відповідь на запитання, а й якнайшвидше дотелефонуватись до ведучого. Після ІІ туру визначились переможці та призери конкурсу.

Несподівано для всіх перемогу виборола команда "Смарагд" (Берездів), яка поєднала студентський досвід Наталії Гриценюк та кмітливість п'ятикласників Олександра Опанасюка і Анжели Кравчук. Для Наталії це вже третя перемога у особистому заліку, а Олександр з Анжелою брали участь щонайменше у 4 кубках поспіль.

ІІ місце з невеликим відставанням від лідерів здобула команда-відкриття "Кубку громади" "Еверест" (Красностав), яка змогла потіснити не лише минулорічних переможців, а й досвідчені студентські команди.

ІІІ місце у важкій боротьбі виборола команда "INVICTA" (Берездів, Зубівщина), члени якої минулого року святкували перемогу, а цьогоріч ледве обіграли інші команди, що преендували на призові місця.

Відразу після завершення конкурсу відбулась церемонія нагородження.

Переможці та призери конкурсу отримали 9 фірмових флешок на 8 ГБ, брендові магніти та цукерки від ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад», солодощі від сільського голови Віктора Веніаміновича Васьківського. Такий же комплект подарунків (крім флешок) отримав кожен учасник конкурсу.

Підсумкова таблиця:

№ п\п

Команда

Учасники

І тур

ІІ тур

 

Всього

Місце

1

Смарагд (Берездів)

Опанасюк Олександр, Гриценюк Наталія, Кравчук Анжела

11

8

 

19

І

2

Еверест (Красностав)

Гибалюк Іванна, Панасюк Юрій, Романчук Артем

10

6

 

16

ІІ

3

Іnvicta (Берездів, Зубівщина)

Возлюк Олександр, Хоміч Максим, Середюк Василь

11

2

 

13

ІІІ

4

Ерудити (Гориця)

Романчук Максим, Гаврилюк Юлія, Бабич Олег

10

2

 

12

4

5

Student (Мирутин)

Гіюк Роман, Мартинюк Альона, Маліновська Вікторія

11

0

 

11

5

6

Галактікос (Берездів, Нетішин, Хмельницький)

Новицький Ярослав, Яцюк Сергій, Пекач Олександр

6

4

 

10

6

7

Інтелект (Малий Правутин)

Кравчук Софія, Денисюк Наталія, Чуб Вікторія

9

0

 

9

7

8

VIP-дівчата (Зубівщина, Селичів)

Корнійчук Любов, Поліщук Юлія, Стецюк Ольга

7

0

 

7

8

9

Мафія (Хмельницький, Київ, Нетішин)

Яцюк Людмила, Яцюк Тетяна, Новицька Наталія

6

0

 

6

9-10

10

Українці (Берездів, Славута)

Захарчук Іван, Горлюк Іванна, Бражук Анастасія

6

0

 

6

9-10

11

Динамо Київ (Берездів, Зубівщина)

Зінчук Максим, Тарабанчук Віталій, Семенюк Роман

0

0

 

0

11-12

12

Смішарики (Берездів, Модестівка)

Яцюк Євгенія, Герасимчук Діана, Васильчук Анастасія

0

0

 

0

11-12

 

Сергій Опанасюк, керівник проекту

 

Переглядів: 938 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 berezdiv  
0
Статтю надруковано у газеті "Пульс" №19 (917) від 11.05.2017 р.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015