Вівторок, 07.05.2024, 04.59.27

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Листопад » 1 » Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
Чемпіонат з інтелектуального футболу (І тур)
05.54.52

X Чемпіонат з інтелектуального футболу сезону 2016-2017 років розпочався з гри найменших учасників – команд 5 та 6 класів. Але, незважаючи на вік, гравці обох команд вже мають чималий досвід участі у таких змаганнях і достатню кількість здобутків. Тому матч між командами «Динамо» і «Барселона», що відбувся 8 вересня ц. р., носив принциповий характер. Обидві команди мали досить серйозні плани на поточний сезон, які потрібно було почати реалізовувати вже у першій зустрічі, що і почала робити нападник п’ятикласників Євгенія Яцюк, реалізувавши небезпечний момент у гол вже на 2 запитанні матчу. Але шестикласники не стали здаватись і з другої спроби таки досягнули свого: гол у свій актив записала наприкінці І тайму Крістіна Бондарук. У ІІ таймі команди почергово атакували, завдаючи обмінюючись небезпечними ударами, які впевнено відбивали голкіпери команд. Проте на останньому питанні матчу небезпечно пробила Діана Власюк, удар якої голкіпер «Динамо» Анастасія Васильчук відбити не змогла. А на те, щоб відігратись у «Динамо» просто не вистачило часу. Тому першу перемогу у цьогорічному чемпіонаті записали у свій актив гравці «Барселони».

Статистика матчу:

«Динамо» (5 клас) – «Барселона» (6 клас) 1:2

Удари у ворота: 3:4

Голи забили: Євгенія Яцюк, 2 – Крістіна Бондарук, 8, Діана Власюк, 21

Жовті картки: 

Склад команди «Динамо»: Олександр Опанасюк (капітан команди), Анастасія Васильчук, Анжела Кравчук, Юлія Хоміч, Діана Герасимчук, Євгенія Яцюк, Юрій Стецюк (Максим Зінчук)

Склад команди «Барселона»: Богдан Пилипчук (капітан команди), Дар’я Корнатівська, Крістіна Бондарук, Діана Власюк, Ольга Боб, Марія Гриценюк, Аліна Опанасюк.

Матч між командами 7 та 8 класів, що був запланований на 13 вересня, не відбувся через неявку команди 7 класу, якій було зараховано технічну поразку.

Статистика матчу:

«Шахтар» (7 клас) – «Арсенал» (8 клас) 0:3 (т. п.)

Удари у ворота:

Голи забили:

Жовті картки:

Склад команди «Арсенал»: Яна Пасечник (капітан команди), Ганна Прокопченко, Святослав Ковальчук, Валерія Яцюк, Олександра Закалюжна, Дмитро Стецюк, Денис Власюк

Матч між командами 9 та 10 класів, що був центральним у турі, переносився кілька разів через поважні причини у обох команд. Після зіграних ігор у інших турах обидві команди показали вагомі претензії на чемпіонство. Тому їхня очна зустріч, що відбулась 1 листопада, мала багато що вирішити. Першими атаку розпочали дев’ятикласники. Їхні старання завершились голом Катерини Лук’яниці, яка є справжнім майстром швидких голів. Така нахабність не збила з пантелику десятикласників, які відповіли ударом у відповідь. Проте цей удар з легкістю нейтралізувала голкіпер «Реалу» Олександра Лотоцька, яка розпочала чергову атаку команди. Дев’ятикласники знову з легкістю пройшли зазвичай надійну оборону «Вересу» і подвоїли рахунок стараннями Віталія Корженка. Десятикласники не забарились з відповіддю. Проте знову «Реал» врятувала Олександра Лотоцька. ІІ тайм розпочався з чергової результативної атаки команди 9 класу, що завершилась другим голом, який записав у свій актив Віталій Корженко. Така гольова феєрія стала можливою через невпевнену гру капітана команди Діани Рабченюк, яка до цього утримувала І місце у рейтингу кращих голкіперів. Натомість її візаві Олександра Лотоцька провела чудовий матч і ще раз відбила небезпечний удар. Після цього десятикласники змирились з рахунком і більше не атакували. Такий рахунок не влаштовував лише Катерину Лук’яницю, яка таки добилась свого наприкінці матчу, довівши рахунок до розгромного, записала у свій актив дубль.   

Статистика матчу:

«Реал» (9 клас) – «Верес» (10 клас) 4:0

Удари у ворота: 5:3

Голи забили: Катерина Лук’яниця, 2, 21, Віталій Корженко, 6, 11

Жовті картки: 

Склад команди «Реал»: Анна Яцюк (капітан команди), Вадим Семенюк, Тетяна Хомич, Олександра Лотоцька, Марія Бражук, Віталій Корженко, Катерина Лук’яниця

Склад команди «Верес»: Діана Рабченюк (капітан команди), Інна Долгерт, Іван Власюк, Олександра Кондратьєва, Євген Кучерук (Ангеліна Гаєвська), Максим Хоміч (Оксана Авдієнко), Василь Середюк

Прес-служба проекту «Birchen Miracle»

Категорія: Наш проект | Переглядів: 382 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015