Вівторок, 30.04.2024, 20.46.53

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 31 » Змагання стратегів
Змагання стратегів
12.03.59

Саме змаганням з стратегії та тактики можна назвати щорічні інтелектуальні "Повітряні бої", що проводяться у рамках нашого проекту. Звісно, насамперед потрібно точно відповідати на запитання і якоюсь мірою на кінцевий результат впливає фортуна. Та все ж найголовнішим у змаганні є вміння привести свою команду до фінішу максимально швидко, яке покладається на досвідчених капітанів команд. Але цьогорічна гра показала, що для вмілих стратегічних дій не обов'язкові досвід. Адже перемогу розділили команди, що виступали лише юніорській лізі. Капітани команд третього та п'ятого класів не боялись ризикувати, 100% покладаючись на членів своїх команд, Саме цей факт дозволив їхнім командам першими досягнути баз суперників, незважаючи на те, що вони змагались у різних таборах. А взагалі боротьба була рівною. До останнього запитання кожна з команд мала змогу перемогти. 

Впевнені відповіді майже всіх членів команди "Дружба" (3 клас) дозволили досягнути цілі вже на четвертому ході. Склад команди: Олександр Опанасюк (капітан команди), Денис Опанасюк, Максим Зінчук, Ульяна Семенюк.

Команда "Супер зірка" теж досягнула фінішу на четвертому ході. Завдяки попутному вітру та додатковим заправкам вони могли перемогти ще на третьому запитанні. Але гравець команди не зміг упоратись з запитанням з першого разу, давши можливість іншим командам наздогнати їхню. Склад команди: Юлія Поліщук (капітан команди), Вікторія Бойчук, Олена Стаднюк, Володимир Роговський.

Натомість тотально не щастило цього дня команді "Сангушки" (11-Б клас). Майбутні випускники віддали перемогу на останньому ході молодшим учням, посівши у результаті лише ІІ місце. Склад команди: Матвійчук Іван (капітан команди), Ольга Ягода, Олександр Малишев, Анатолій Кирилюк.

ІІІ місце у запеклій боротьбі вибороли шестикласники. Склад команди "Друзі": Яна Пасечник (капітан команди), Ольга Хомич, Денис Власюк, Назар Корнійчук, Олександра Закалюжна.

Через поспіх під час відповіді на останньому запитанні втратили свій шанс вибороти призове місце учасники збірної команди 10-11 класів "Арсенал": Богдан Дідушок (капітан команди), Андрій Бершеда, Ольга Бершеда, Юрій Чорнолоз.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"  

Категорія: Наш проект | Переглядів: 399 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015