П'ятниця, 03.05.2024, 16.31.49

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Вересень » 20 » Заправки майбутнього
Заправки майбутнього
19.29.48
Мрія – це крила людини. Саме з мрією ми переносимося у різні країни, місця, і, навіть, можемо пофантазувати про майбутнє. Я, наприклад, люблю мріяти про те, що нас очікує через декілька десятків років.
Найулюбленіша тема голлівудських режисерів це, звичайно, майбутнє. Ось і я вирішила на хвильку відчути себе відомою голлівудською режисер кою, і трішки пофантазувати на тему майбутнього.
Надворі 2030 рік. Світ заповнюють електромобілі, що вміють літати керувати ними можна без водія, а лише за допомогою новітньої системи навігації. Але ж і таким новітнім авто інколи теж потрібно заправлятися.
Отже, швидкісна магістраль Київ-Чоп – одна з сучасних заправок. На магістралі з шаленою швидкістю пролітають сучасні авто, що вдень живляться сонячною енергією, а вночі працюють на альтернативному паливі. Саме для цього їм час від часу потрібно заїжджати на заправку. Тут вони можуть підзарядити свої батареї чи залити кілька літрів водневої суміші чи іншого екопалива. Спеціальні пристрої можуть одночасно заправляти по 25 автомобілів. Також на заправці працює охоронець-робот, що слідкує за порядком і зупиняє спроби нелегального використання пального.
Я думаю, що майбутнє у наших руках! Якщо ми будемо оберігати природу, не отруювати її різними шкідливими газами, сміттям тощо. Тоді наша дорогоцінна домівка буде існувати ще мільярди років.
Охота Ганна, юнкор проекту "Birchen Miracle", учениця 8-Б класу Берездівського НВК
Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 634 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015