Неділя, 12.05.2024, 08.20.56

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Квітень » 28 » Всупереч перешкодам
Всупереч перешкодам
09.12.31

Наш прес-центр став лауреатом XVI Міжнародного конкурсу шкільних медіа, що відбувався 25-27 квітня у місті Миколаєві. Для школярів відбулась презентація Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Гліб Головченко, президент Міжнародного конкурсу шкільних медіа, секретар Національної спілки журналістів України, привітав всіх юнкорів з приїздом та подякував, що вони завітали на V Всеукраїнський зліт юнкорів, до столиці юнкорівського руху, м. Миколаєва. Також, президент XVI Міжнародного конкурсу шкільних медіа, виразив сподівання, що за час перебування на юнкорівському зльоту, юні медівники матимуть змогу поспілкуватися та обмінятися досвідом за для того, щоб зробити шкільну пресу більш професійною та розвивати цю ланку в Україні. У 2013 році на участь у конкурсі було надіслано 3217 конкурсних робіт. Сьогодні це вже не лише стінні чи друковані газети, а шкільні медіа: теле-, фото- та радіорепортажі. Традиційно організаторами заходу є Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України і Коледж преси та телебачення (м. Миколаїв). З огляду на те, що впродовж останніх декількох років до участі у Конкурсі долучалися юнкори з Болгарії, Росії, Польщі, Молдови, а також види шкільних видань не тільки зростали у кількості та якості, але й змінювали свій ґатунок, прийнято рішення у 2013 році оголосити про проведення ХVI Міжнародного конкурсу шкільних медіа. Вікторія Веселовська, директор департаменту міжнародних відносин Коледжу преси та телебачення зазначила, що кожного року на конкурс надходить велика кількість робіт. Якщо все починалося з друкованої газети та стіннівки, то сьогодні в конкурсі приймають участь майже всі види медіа матеріалів. Цього вдалося досягти завдяки сучасним технологіям. Розвиток технологій сприяє і розвитку конкурсу, адже виникає потреба створювати та впроваджувати нові номінації, саме так і з’явилась номінація «Краще Інтернет видання».

На жаль представники нашої команди не змогли поборотись за перемогу у цій номінації через те, що не змогли взяти участь в очному турі конкурсу у силу обставин, що склались навколо діяльності нашого проекту та свободи слова в Берездівському НВК, що відобразилось на результатах та якості нашої роботи. Але жодні обставини не змусять нас припинити діяльність до тих пір, допоки ця робота буде потрібна нашим читачам.   

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

При підготовці статті використано інформацію з ресурсу http://kptv.in.ua/

Категорія: Наш проект | Переглядів: 415 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015