Понеділок, 29.04.2024, 12.21.35

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2010 » Травень » 1 » Відкрита першість Берездівської дитячо-юнацької спортивної школи з міні-футболу
Відкрита першість Берездівської дитячо-юнацької спортивної школи з міні-футболу
06.58.08
Погожої днини, 24 квітня, випала нагода відвідати відкриту першість Берездівської дитячо-юнацької спортивної школи з міні-футболу, яка проходила між юнаками 1996-1998 років народження.
Спортивне свято, призначене на 10 годину, розпочалося з невеликою затримкою, оскільки чекали на приїзд команд-учасниць. А після їх прибуття тренери зібралися на невелику нараду. Потрібно було визначити послідовність і порядок ігор. Також було визначено склад суддівської колегії, до якої ввійшли: головний суддя Савченко Василь Володимирович, тренер Берездівської ДЮСШ, судді Корсун Іван Анатолійович та Задворний Василь Миколайович. Розділивши команди на дві групи (по чотири в кожній), головний суддя змагань запросив тренерів вишикувати свої команди.
Зі словами вітань і побажаннями спортивного настрою та успішних змагань звернувся до присутніх директор Берездівської дитячо-юнацької спортивної школи Василь Миколайович Задворний, і на завершення своєї промови побажав юним футболістам перемоги.
...Під гімн Ліги Чемпіонів перші пари суперників вийшли на футбольне поле. І ось тут розпочався справжній футбол! Команди, якими керувала воля до перемоги, показували всю свою майстерність та вміння. І хоч боротьба була майже рівною, однак переможець, все ж таки, був визначений.
Перше місце в турнірі здобула команда Улашанівського нвк - тренер Семенчук Петро Степанович (на жаль, сам він не прибув у Берездів, натомість представляв команду Нікітін Валерій Сергійович). Друге місце, програвши лише фінальний матч, виборола команда Ставичанської зош на чолі з тренером Корсунем Іваном Анатолійовичем. Завершила список переможців, посівши третю почесну сходинку, команда Берездівського НВК (тренер Савченко Василь Володимирович).
Спортсмени Старокривинського, Манятинського, Хоровецького та Крупецького нвк, а також іще одна команда з Берездівського НВК не потрапили до трійки лідерів, все одно залишилися задоволеними. Адже головне - участь, а не перемога. Бо саме на таких чемпіонатах відпрацьовується майстерність та здобувається неабиякий досвід.
Переможців було нагороджено цінними подарунками та Почесними грамотами. Також, це вже стало традицією, було визначено кращих серед кращих - грамоту кращого воротаря даної першості отримав Кузьмінський В'ячеслав із Хоровця; кращим гравцем, за одностайним рішенням тренерів, визнано Єрьоменка Миколу, представника старокривинської команди, а кращим захисником - Коробчинського Дмитра з Крупця.
Вітаємо переможців і бажаємо подальших злетів у футбольних баталіях!
Віктор КОНДРАТЮК
Трудівник Полісся №19 від 30 квітня 2010 року

Категорія: Наша школа | Переглядів: 615 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015