П'ятниця, 10.05.2024, 08.41.28

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Травень » 23 » Вибори президента шкільної держави
Вибори президента шкільної держави
21.36.44

Після того, як випускники залишили стіни нашої школи наша шкільна держава "Ольвія" втратила президента. Адже випускниця Руслана Панасюк, яка обіймала цю високу посаду з вересня 2011 р., не може залишатись у школі до закінчення навчального року. Їй теж потрібно здавати ЗНО і поступати у ВНЗ. Тому було прийнято рішення про дострокове обрання президента шкільної держави і відразу після випускного оголошено передвиборчу кампанію. Особливістю цієї кампанії було те, що лише 3 кандидати зголосились взяти участь у боротьбі за посаду президента. А напередодні виборів один з кандидатів, учень 9-Б класу Ярослав Захарчук, зняв свою кандидатуру. Залишилось два претенденти: учениця 10 класу Любов Стасюк і учениця 8-Б класу Катерина Пасечник (обидві претендентки, до речі, є учасниками учнівської команди нашого проекту). У день виборів все відбувалось як завжди. Вибори відбулись 21 травня 2012 р. спокійно та практично без порушень. Всього взяли участь 157 учнів та вчителів нашої школи. Перемогу з великим відривом (92 проти 55 голосів виборців) здобула Люба. Але відразу після оголошення результатів виборів було заявлено про грубі порушення, що відбулись у ході виборів і про призначення нової дати виборів у вересні 2012 р. Не будемо детально описувати всіх подробиць та вказувати на ініціатора цього процесу з етичних міркувань. Адже головне, що на наступний день всі вчителі після тривалого обговорення на нараді при директорові, а учні, що входять до складу учнівського самоврядування, на своїх зборах, майже одностайно прийняли рішення про легітимність виборів що відбулись та про призначення новим президентом учнівського самоврядування Любові Стасюк. Заступником президента було призначено Катерину Пасечник. Все ніби минулось, але гіркий осад все ж залишився... Та привітаємо нового президента і побажаємо їй не розчарувати своїх виборців, які віддали голоси за неї, та закрити рота критикам, які говорять про те що вона з цими обов'язками не справиться.

Сергій Опанасюк, керівник проекту 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 574 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 Котик  
1
Я надіюсь підтвердити ваші сподівання, і не підвести кожного з учнів та вчителів! Можливо і дехто хотів посунути мою кандидатуру в президенти, але я буду намагатися доказати всім, що я гідна буди на цій посаді!!!
Стасюк Л.

2 berezdiv  
0
Я в цьому впевнений!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015