Середа, 01.05.2024, 20.05.30

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Вересень » 19 » Вибори президента
Вибори президента
09.40.41

Все починається з малого. Так і вибори президента шкільної держави. Хто знає, а можливо хтось із лідерів учнівського самоврядування колись змагатиметься за пост голови нашої країни? Тоді було б непогано, якби вибори відбулись так як у нашій шкільній державі. І мова не йде про те, що змагались всього два кандидати (хоча було б непогано), справедливість підрахунку голосів (хоча нарікань на роботу виборчої комісії ніби не було), а про те, як спокійно, врівноважено та толерантно поводили себе кандидати у президенти під час передвиборчої кампанії та у день голосування, про те, як тихо, спокійно та організовано пройшли і передвиборча агітація, і голосування, що відбулось 18 вересня 2015 р. Звісно посприяли цьому і педагог організатор Оксана Володимирівна Мусіюк, члени виборчої комісії Ольга Корнійчук (голова), Ядвіга Жигадло, Надія Гнесь, Іванна Прокопченко, Тетяна Туринська, спостерігачі Олександр Пекач, Максим Самковський, Богдан Дідушок. У підсумку з 199 виборців (учні 5-9 класів, вчителі школи) участь у голосуванні взяли 143. За результатами підрахунків переконливу перемогу здобула учениця 9 класу Діана Рабченюк, за яку проголосували 75 виборців (52,4 %). За десятикласницю Ларису Ніжнік віддали свої голоси 57 виборців (38,8 %). 10 виборців не підтримали жодного з кандидатів, а бюлетень комісія визнала недійсним. Цікавим є також той факт що і обидві кандидатки на пост президента, і попередній президент Ганна Охота є жителями села Модестівка, що подарувало нашій школі таких чудових учнів. Залишається лише привітати Діану та надіятись, що у нашій шкільній державі й надалі буде панувати спокій та тиша як і у попередні роки.

 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 538 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015