Четвер, 09.05.2024, 10.10.59

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Лютий » 24 » Участь учнів Берездівського НВК у обласному етапі конкурсу-захисту робіт МАН
Участь учнів Берездівського НВК у обласному етапі конкурсу-захисту робіт МАН
16.35.06

19-20 лютого 2011 р. команда Славутського району приймала участь у обласному етапі конкурсу-захисту робіт МАН у складі 17 учнів та 3 наукових керівники. Наш навчальний заклад на цьому конкурсі представляли 4 учні і 2 наукових керівники, які представили на конкурс-захист 4 роботи у 4 різних секціях. І хоч наші юні дослідники не здобули призових місць на цьому конкурсі  - вони гідно представили нашу школу на обласному рівні:

Прилуцька Богдана у секції "Геологія" з роботою "Нерудні корисні копалини Хмельниччини" набрала 235,7 балів.

Гриценюк Наталія у секції "Історичне краєзнавство" з роботою "Минуле та сьогодення Михайлівки" набрала 220,7 балів.

Новицький Ярослав у секції "Internet-технології та WEB дизайн" з роботою "Створення неординарного Веб-сайту на основі стандартного шаблону Ucoz" набрав 214,7 балів.

Рибачук Валентин у секції "Хімія" з роботою "Впив нітратів і нітритів на організм людини" набрав 163 бали.

Результати інших членів команди Славутського району:

Гончаренко Іван з Хоровецького НВК у секції "Загальна біологія" з роботою "Вплив біопрепарату "Байкал ЕМ-1-У" на стан і продуктивність посівів цукрових буряків сорту УладівськийЧС-35" набрав 298,2 бали і здобув ІІІ місце.

Дубіна Оксана з Миньковецького НВК у секції "Українська література" з роботою "Поетична спадщина Надії Пасічник" набрала 267,8 бали і здобула ІІІ місце. 

Джигало Інна з Ганнопільського НВК у секції "Екологія" з роботою "Харчові добавки у продуктах харчування та їх вплив на організм людини" набрала 260,3 бали.

Цикальчук Людмила  з Головлівської ЗОШ І-ІІІ ст. у секції "Селекція та генетика" з роботою "Вплив зовнішніх умов на формування фенотипу цибулі" набрала 257,3 бали.

Пляцко Анастасія з Крупецького НВК у секції "Географія" з роботою "Суспільно-географчні аспекти регіоналізації території України" набрала 235 балів.

Бризіцька Ярослава з Хоровецького НВК у секції "Лісознавство" з роботою "Лісопромисловий комплекс Славутського району" набрала 227,7 балів.

Дмитрієва Вікторія з Хоровецького НВК у секції "Агрономія" з роботою "Земельні ресурси Славутського району Хмельницької області" набрала 225,3 бали.

Ткачук Марія з Головлівської ЗОШ І-ІІІ ст. у секції "Охорона довкілля та раціональне природокористування" з роботою "Засоби захисту рослин, їх вплив на навколишнє середовище" набрала 219,7 бали.

Шевчук Андрій з Ганнопільського НВК у секції "Історія України" з роботою "Історія українського війська через гомін віків" набрав 192,7 балів.

Гренадерова Марія з Миньковецького НВК у секції "Експерементальна фізика" з роботою "Вплив магнітного поля на кімнатні рослини" набрала 192 бали.

Ковальчук Володимир з Мухарівської ЗОШ І-ІІІ ст. у секції "Ветеренарія та зоотехніка" з роботою "Племінна робота в бджільництві" набрав 190,3 бали.

Сімонян Євгенія у секції  "Соціологія" з роботою "Забезпечення та дотримання Закону "Про національні меншини в Україні” на прикладі цвітосько-шепетівської вірменської общини "Алашкерт”" набрала 170 балів.

Ліщук Тетяна з Мухарівської ЗОШ І-ІІІ ст. у секції "Філософія" з роботою "Гетьман Івана Мазепа" набрала 120,7 балів.

Репортаж ХОДТРК з конкурсу Ви зможете переглянути за цим гіперпосиланням.

 Керівник команди - Опанасюк С. В.

Категорія: Наша школа | Переглядів: 636 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015