Вівторок, 07.05.2024, 19.24.11

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Жовтень » 23 » У вирі педагогічних інновацій
У вирі педагогічних інновацій
20.11.59
20-21 жовтня 2011 р. мені пощастило взяти участь у ІІІ Міжнародному фестивалі педагогічних інновацій, що відбувся у м. Черкаси на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.
Організатори фестивалю - Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інститут проблем виховання НАПН України, Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.
До участі у пленарному, секційних («Інновації у дошкільній і початковій освіті», «Інновації в організації навчально-виховного процесу в загальноосвітньому і позашкільному навчальному закладі», «Інновації в управлінській діяльності», «Інновації у післядипломній педагогічній освіті») засіданнях та майстер-класах («Методика створення навчальних ВЕБ-ігор для учнів молодшого шкільного віку», «Технологія організації навчально-виховного процесу на засадах суб’єктно-вчинкового підходу», «Сучасні підходи до здійснення педагогічного менеджменту в дошкільній освіті», «Інформатизація освітнього простору школи») фестивалю були запрошені науковці Інституту проблем виховання НАПН України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників, а також Російської Федерації, Республіки Беларусь та Республіки Польща, представники Головного управління освіти і науки Черкаської обласної держадміністрації, науково-педагогічні та педагогічні працівники з Черкаської, Сумської, Донецької, Луганської, Кіровоградської, Херсонської, Одеської, Рівненської, Хмельницької, Чернігівської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської областей та м. Київ, які стали переможцями у відбірковому етапі конкурсу.
Всього для участі у конкурсній частині Фестивалю  надійшло 163 заявки. До нагородження Дипломами ІІІ Міжнародного Фестивалю педагогічних інновацій, відповідно до рішення журі, представлено роботи 87 науково-методичних та педагогічних працівників.
Спочатку здавалось неможливим виконання тих завдань, що їх поставили перед учасниками фестивалю організатори. Але весь вир подій був не ураганом, що нестримно змітає все на своєму шляху, а цілісним  механізмом, у якому всі деталі працюють чітко та злагоджено. Робочі моменти змінювались обміном досвіду за чашкою кави та відпочинком під час цікавих та пізнавальних екскурсій. Фестиваль настільки всім сподобався, що більшість з учасників вже під час фестивалю впевнено стверджували, що на IV Міжнародний фестиваль педагогічних інновацій підготують такі матеріали, щоб знову потрапити у фінал, та винесли пропозицію для організаторів фестивалю зробити його ще більш насиченим та хоча б на один день довшим…
Особисто я отримав масу позитивних емоцій від ІІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій. Адже я не лише розповів про досвід реалізації інноваційного проекту "Birchen Miracle" Берездівського НВК, а й отримав безцінний досвід під час секційного засідання, майстер-класів та від спілкування з учасниками фестивалю.
А на згадку про фестиваль залишився диплом переможця ІІІ Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій у номінації «Інновації в організації навчально-виховного процесу в дошкільному, загальноосвітньому та позашкільному навчальному закладах» інституту інноваційних технологій і змісту освіти та сертифікат про внесення у каталог Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій творчого доробку.

Такі ж сертифікати також отримали й інші педагоги нашої області: Танська Тетяна Вільгемівна, директор Кам’янець-Подільської СЗОШ №5; Шевчук Ольга Андріївна, завідувач ДНЗ №8 м. Нетішин; Борисюк Алла Анатоліївна завідувач ДНЗ №6 м. Нетішин; Самчук Любов Андріївна, вихователь-методист ДНЗ №8 м. Нетішин.
Залишаться надовго у пам’яті  і враження від екскурсій у с. Суботів та м. Чигирин, пішої екскурсії по центру м. Черкаси, що супроводжувались майстерними екскурсоводами, з якими час летів так швидко, що й не зогляділись, як настав час повертатись додому.






Фоторепортаж з фестивалю Ви зможете переглянути за цим гіперпосиланням.
Опанасюк Сергій Вікторович, керівник проекту «Birchen Miracle» Берездівського НВК 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 510 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015