П'ятниця, 03.05.2024, 21.04.35

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Травень » 24 » Святкування дня Європи в Берездові
Святкування дня Європи в Берездові
18.01.08
Святково прибрана зала  Будинку культури, гарна музика в залі  – все це говорило про те, що  відбудеться  веселе свято, і не помилились. Адже в цей День проводилось свято «Подорож по країнах Євросоюзу».
На День Європи ми шануємо наші спільні  цінності,нашу спільну історію,те що найголовніше - наше спільне майбуття.
День Європи це також гарна нагода  розважитися і більш дізнатися  про унікальні культури Європи  багатовікову історію країн.
Присутні в залі, а це в основному молоде покоління, разом із ведучими свята на повітряній кулі вирушили в подорож по країнах Євросоюзу: Англії, Італії, Німеччині, Франції, Греції, Чехії, Польщі, Латвії, Литви, і, звичайно, по нашій рідній квітучій Україні! А яка гарна музика звучала в залі  від кожної країни.
Учасники свята - духовий оркестр Дитячої районної школи мистецтв, солісти Аня Яцюк, Максим Прокопченко, Вадим Пилипчук, Віталій Опанасюк, Іван Петричук. Станіслав Чорнокрилюк, дитячий танцювальний колектив Будинку культури та Вікторія Шинкарук – подарували присутнім гарний настрій.  Всі учасники і присутні в залі   закінчили свято піснею «На добро і надію». Кожен глядач мав можливість познайомитись із книжковою виставкою «Європейський Союз: етапи встановлення». Кожен громадянин мріє про краще життя  і ми його бачимо  тільки в Євросоюзі!
                        Ми горда держава незламних людей
                        Маємо безліч пропозицій, цікавих ідей
                        Європейський Союз - для нас майбуття
                        Ми побудуємо нове життя!
Ніна Веремчук, художній керівник сільського будинку культури
 

   

Категорія: Наше село | Переглядів: 520 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015