Середа, 08.05.2024, 14.53.11

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Вересень » 29 » Родинне свято
Родинне свято
21.23.01

Кажуть, що школа – це та ж сама сім’я. Адже в школі ми проводимо більшу частину дня. Тоді виходить, що у нас чималенька сім'я – близько 300 учнів. І атмосфера у нас дійсно по домашньому затишна та радісна, особливо на перервах.  І все це завдяки працівникам нашої школи, якими керує  друга наша мама – Максимчук Олена Григорівна.

В подяку за працю та доброту ми просто зобов'язані були подарувати хороший настрій для працівників Берездівського НВК у День працівників освіти. Тому намагались поводити себе гарно протягом всього дня та підготували святковий концерт. Всі найщиріші побажання лунали лише на адресу людей, які оточують нас під час перебування у школі.

 29 вересня 2011 р. в актовій залі Берездівського НВК відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти. Участь у концерті взяли учні Берездівської школи мистецтв, вихованці середньої та старшої групи дитячого садочка

 

учні 1-6, 8-А, 8-Б, 9-Б класів

   

Здається всі учні школи та дитячого садочка зібрались на цьому концерті. Вітали кожен по своєму: танцями, піснями, віршами, щирими вітаннями…  Родзинкою свята стало інтелектуальне змагання для вчителів, найактивнішим учасником якого стала заступник директора Гнесь Галина Вікторівна. Всіх присутніх привітала також новообраний президент школи Панасюк Руслана та нагородила медалями шкільної держави «Ольвія» всіх присутніх на концерті працівників школи. 

Слід також відмітити, що головними дійовими особами на будь-якому концерті завжди є ведучі. Наші ведучі, Захарчук Ярослав та Охота Ганна, чудово справились зі своїм завданням і були запрошені на районний концерт з нагоди Дня працівників освіти.  

Хотілося, щоб такі концерти проводились не в актовій залі, а в сільському Будинку культури. Але з іншого боку – це вже не буде родинне свято, а просто святковий концерт…

Виступи були дійсно чудовими. Глядачам дуже сподобались… Але чи для всіх? Про це ми дізнались після концерту під час флеш-інтерв'ю.

Заступник директора Гнесь Галина Вікторівна:

- Дякую всім учасникам концерту за чудовий настрій. Вчителі нашої школи почули багато чудових пісень, привітань та побажань на свою адресу.

Учитель української мови та літератури Козлікова Світлана Леонідівна:

- Свято було просто чудовим. Щиро вдячна всім його учасникам.

Згідно з опитуванням, проведеним після концерту, найкращими номерами визнано виступ учня 8-А класу Прокопченка Максима, який всіх зачарував своїм співом, та вірш, що написала спеціально до цього свята наша юна поетеса Купріянець Ніна, учениця 9-Б класу.

Юлія Зінчук, юнкор проекту, учениця 8-А класу
Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 678 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 lordi  
1
Так це було весело і тим часом жахливо...

2 Юляська  
0
Ти чого??? Тобі не сподобалось свято??? Чи стаття? Можливо ти заздриш??? tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015