Понеділок, 29.04.2024, 13.17.36

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Жовтень » 3 » Святковий день
Святковий день
18.09.08

Щороку початок жовтня приносить гарний настрій усім працівникам освіти. Тому що у першу неділю жовтня всі, хто працює у школі, святкують День працівника освіти. Не став винятком і Берездівський НВК.

Щороку всі головні турботи з приводу організації свята беруть на себе майбутні випускники. Не порушили традиції і цьогорічні одинадцятикласники. Вони прикрасили усю школу повітряними кульками у вигляді сердечок, першими зустріли з букетами квітів, гарним настроєм і посмішками усіх, хто поспішав на роботу у п'ятницю, 2 жовтня. Після уроків все ті ж невтомні учні 11 класу стали головними ведучими імпровізованого концерту, на якому усі бажаючі могли привітати працівників закладу зі святом. Цим правом скористались усі, крім учнів 9 та 10 класів, яким в той день не було що сказати. На концерт усі гості заходили почесним коридором під аплодисменти, овації та у супроводі щирих посмішок та спалахи фотокамер, як справжні відомі актори. 

Першими слово взяли вихованці дитячого садочка, які під чуйним керівництвом вихователів співали та танцювали, демонструючи неабиякі акторські здібності на свій досить юний вік. 

Приємно здивували і першачки, які усім класом дружньо заспівали пісню.

Учні третього класу також проявили неабиякі вокальні здібності під час виконання свого номеру.

А четвертокласники не лише співали, а й танцювали водночас з виконанням вокальної композиції.

Учні 5 класу продемонстрували веселий танок під відому пісню про вчительку та заспівали пісню.

Учні 6 класу привітали віршованими привітаннями та піснею.

Свої вітання висловили віршами та піснею й учні 8 класу. 

Семикласники не обмежились однією піснею і декламацією віршів. Наостанок приємно здивували Яна Пасечник та Олександра Закалюжна, які заспівали оригінальну україномовну композицію про вчителів у стилі реп.

Окрім того, усі учасники святкової програми дарували працівникам школи, які прийшли на концерт квіти після кожного номеру. 

 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 428 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015