Середа, 08.05.2024, 23.21.51

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Травень » 21 » Спільні змагання з техніки пішохідного туризму та обласного збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».
Спільні змагання з техніки пішохідного туризму та обласного збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».
06.45.36

12-17 травня 2011 р. біля с. Черче Чемеровецького району Хмельницької області були проведені спільні змагання з техніки пішохідного туризму та обласного збору-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

49 чемпіонат області був присвячений 20 річниці Незалежності України. Близько 200 юнаків і дівчат, які представили 24 команди з районів і міст області, змагались за перемогу у цих змаганнях. Команда Берездівського НВК представляла Славутський район у цих змаганнях. 

Заїзд команд відбувся в першій половині дня 12 травня. Кожна команда розмістилась у прекрасній місцевості - мальовничому каньйоні річки Смотрич, що проклала свій шлях серед вапнякових порід Подільських Товтр.

Відкриття чемпіонату відбулось о 18:30 за присутності представників обласного управління освіти, відділу освіти районної РДА, обласного центру краєзнавства та туризму, учнівської молоді. Змагання були урочисто відкриті головним суддею. Так почався напружений чотириденний чемпіонат з техніки пішохідного туризму, що включав в собі змагання з техніки пішохідного туризму (смуга перешкод, кроспохід, спортивне орієнтування), змагання з техніки велосипедного туризму (фігурне водіння, комплексна дистанція "Тріал", велокрос), змагання юних рятувальників «Школа безпеки»  

У перший же день змагань хороший результат у  фігурному водінні та комплексній дистанції "Тріал" показали Самчук Леонід, Ніжник Андрій, Козліков Павло, Лук'янчук Ярослав.

У другий день змагань знову відзначився Ніжник Андрій - від здобув для нашої команди ІІІ місце у велокросі. 

На третій день учасники чемпіонату змагались у спортивному орієнтуванні (дистанцію потрібно було пройти за 1,5 год.) та велокросі на 20 км. На четвертий день змагань учасники чемпіонату знову  змагались у спортивному орієнтуванні, але на цей раз дистанція була набагато більшою її потрібно було пройти за 2,5 год. В цей день багато учасників змагань було дискваліфікрвано за незначні порушення: старт в невстановленому місці, не відмічені КП та ін.  

Заключним етапом змагань став конкурс юних рятувальників «Школа безпеки». Наша команда стала однією з кращих на ІІІ етапі «Рятувальні роботи на водному об’єкті», учасники якого долали болото, прокладаючи собі шлях за допомогою жердин, а також водний об’єкт навісною переправою і надавали допомогу потерпілому на водному об’єкті за допомогою рятувального кола і кінця Олександрова. 

Отак і відбулись наші змагання, учасники яких поїхали додому з масою хороших вражень та хорошим настроєм отриманим від таких чудових змагань, що стали для багатьох найкращим відпочинком.

Відеорепортаж з цього змагання Ви зможете переглянути за цим гіперпосиланням.

Пасечник Катерина, Охота Ганна, 7-Б клас

Категорія: Наша школа | Переглядів: 920 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015