П'ятниця, 26.04.2024, 09.23.08

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 1 » І знову невдача!
І знову невдача!
14.25.03

29 листопада 2014 р. берездівчанки вирушили у м. Славута. Наші красуні отримали чудову нагоду позмагатись за Кубок міста з міні-футболу. Більшість з нас їхали на змагання у піднесеному настрої, але згадки про нещодавню прикру поразку не дозволяли веселитись тим з нас, хто виступає за основу команди. Та цього разу участь у змаганні взяли відразу дві берездівські команди (основна та юніорська команди). Але і Славуту представляли три команди. Ще учасниками змагань стали улашанівські дівчата.

У першій грі основна команда зустрілась з третьою командою Славути. Гра була нелегкою, але нам все ж вдалось переломити хід гри. Наприкінці І тайму нам вдалось забити 2 голи. А у ІІ таймі, коли напруга спала, ми забили ще два голи і спокійно дограли матч. Наші юніори у І грі зустрілись з основною славутською командою. Славутчанки виглядали дуже впевнено і досить легко отримали перемогу. А от берездівчанки розгубились, і як наслідок, вже у І таймі пропустили 8 голів. На цьому славутські дівчата не зупинились та забили ще 6 голів у ІІ таймі. У другій грі ми зустрілись з другою командою Славути. Ми думали без проблем розібратись і з цією командою. та виявилось, що наші суперниці не така вже й слабка команда. І тайм команди відіграли без забитих голів. А у ІІ таймі нашій команді все ж вдалось дотиснути суперниць та забити 2 голи. Дубль у свій актив записала Анастасія Степанюк. Нашим радощам не було меж. Адже завдяки цій нелегкій перемозі ми посіли І місце у групі та отримали право на участь у фіналі. Другу гру наша юніорська команда провела з ровесницями з Славути. Протягом всієї гри команди досить гідно боролись та зіграли внічию. Останній матч наші молодші футболістки зіграли з улашанівськими. Матч теж завершився нульовою нічиєю. І ось настав фінал турніру. Наша основна команда зустрілась з головною командою Славути. обидві команди відіграли цей матч у повну силу, але ми на жаль пропустили 2 голи і знову поступились славутчанкам. У підсумку останнє місце у турнірі посіла команда Улашанівки. П'яте місце дісталось команді Берездів-2. Четверте - команді Славута-3. ІІІ - здобула команда Славута-2. ІІ - Берездів. Кубок виборола команда Славута. До списку кращих футболісток турніру потрапила берездівчанка Анастасія Степанюк, яка перемогла у номінації "Кращий захисник". Після короткої фотосесії ми вирушили додому з надією на те, що скоро матимемо нагоду поквитатись та ще не раз виграватимемо різні турніри.  

  

Анастасія Степанюк, юнкор проекту, учениця 9 класу

Категорія: Наша школа | Переглядів: 500 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015