Понеділок, 06.05.2024, 19.30.20

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Травень » 10 » Районне спортивне свято
Районне спортивне свято
14.53.01

7 травня 2012 р. у нашому селі районна спортивна організація "Колос" організувала спортивне свято, присвячене Дню Перемоги. Учасниками свята стали жителі 15 сіл нашого району. Вони змагались у міні-футбольній, волейбольній та шаховій першостях.

У міні-футбольній першості змагались 10 команд, що були розділені на 2 відбіркові групи. У першій групі змагались команди з сіл Дяків, Красносілка, Крупець, Мирутин, Хоняків. 

У другій групі змагались команди з сіл Малий Скнит, Великий Правутин, Довжки, Берездів дві команди з Мухарева.

У матчі за третє місце зустрілись команди з Малого Скнита та Крупця. За рахунку 4:0 на користь Малого Скнита матч було припинено через зливу. За згодою двох команд було вирішено не продовжувати матч. 

А фінальний поєдинок було зіграно у спортивній залі. Там свою майстерність сповна показали гравці берездівської команди, які розгромили команду з Красносілки з рахунком 15:3. 

У волейбольній першості кращими стали волейболісти з Малого Скнита. Друге місце посіла команда з Довжок. Третє місце здобули Хоняківці.

У шаховій першості серед дорослих перемогу здобув гравець з команди Миньківці Туринський М. А. Друге місце - представниця команди Берездів Пилипчук Г. С. Третє - Лук'яниця Б. Г. з Берездова

У юніорській першості серед хлопців рівних не було для Пилипчука Вадима з команди Берездів, який впевнено обіграв всіх суперників. 

ІІ місце здобув представник команди Зубівщина Возлюк Олександр. ІІІ місце у нелегкій боротьбі з іншими учасниками здобув Сірук Олександр з Миньківець. 

У юніорській першості серед дівчат кращою стала Прилуцька Богдана з Берездова. ІІ місце воборола Рабченюк Діана з Модестівки. Третє - Степанюк Анастасія з Селичева.

Більше фотосвітлин з цієї події Ви зможете знайти у нашому фотоальбомі.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наше село | Переглядів: 641 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015