П'ятниця, 03.05.2024, 18.23.10

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Травень » 10 » Радісне та водночас сумне свято
Радісне та водночас сумне свято
14.36.37
9 травня 2013 р. у нашому селі відбувались заходи, приурочені 68-й річниці Перемоги. Односельчани особливо шанують цей день і кожен житель села по можливості взяв участь у різних заходах. Адже немає на території нашої сільської ради родини, яку оминула війна. Тому у чергову річницю було так людно у центрі с. Берездів під час святкового маршу працівників та учнів Берездівського НВК, Берездівської школи мистецтв, Берездівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, працівники Берездівської сільської ради та пожежної частини. 

Ще більше людей зібралось біля Могили невідомого солдата, де поховані солдати, які загинули під час бойових дій на території нашої сільської ради та пам'ятника Матері солдата, де викарбувано прізвища тих односельчан, які не повернулись з війни до рідної домівки. Біля цих пам'ятників настоятель храму св. Димитрія с. Берездів отець Петро відправив панахиду за полеглими у боях солдатами. 

На святковому мітингу, що традиційно вже вкотре відбувався напроти Будинку культури, лунали слова вдячності за мирне небо та побажання здоров'я для тих ветеранів, які залишились живими до наших днів від різних чиновників та жителів нашого села. Від ветеранів виступив Жебловський Антон Владиславович, який подякував всім і побажав жити у мирі.

Також з віршованими привітаннями виступили учні початкових класів, вітаючи своїми дзвінкими голосами всіх присутніх. 

Також учні Берездівського НВК та гості свята поклали вінки до пам'ятників.

Особливо зворушливим став момент, коли учні вітали ветеранів війни та праці квітами та повітряними кульками. 

Людно було і у залі Будинку культури. Адже з найкращими номерами у той день виступали учні та працівники Берездівського НВК, Берездівської школи мистецтв,  працівники Берездівського будинку культури, учасники художньої самодіяльності села. 

Фоторепортаж з місця події знаходиться у фотоальбомі нашого ресурсу.

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наше село | Переглядів: 454 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015