Четвер, 02.05.2024, 11.04.11

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Січень » 15 » Проекту "Birchen Miracle" - 5 років!!!
Проекту "Birchen Miracle" - 5 років!!!
19.58.31


У січні 2011 р. проекту "Birchen Miracle" Берездівського НВК виповнилось 5 років! За цей час ми виросли, пережили багато перемог та поразок... Перемоги нас робили ще сильнішими, а невдачі - дружнішими. 

Починалась діяльність нашого проекту зі стінгазети та перших інтелектуальних конкурсів, у яких брали участь не більше 10-15 учнів.

Сьогодні наш проект охоплює багато різних сфер діяльності:

- учні-учасники проекту вивчають історію України, англійську мову та веб-дизайн на додаткових заняттях з керівником проекту Опанасюком С. В.

- учні-учасники проекту займаються науковою діяльністю, приймають участь у конкурсах-захистах робіт МАН, інших конкурсах та олімпіадах. Учасник проекту Кудряшов Денис здобув ІІІ місце у обласному етапі конкурсу-захисту робіт МАН з у секції "Історія України" у 2008 р. Гриценюк Наталія здобула ІІІ місце у обласному етапі заочного конкурсу МАН з у секції "Історія міст та сіл України" у 2010 р. Також учасниками обласного етапу конкурсу-захисту робіт МАН з у секції "Історія України" були Савченко Ярослав у 2009 р. та Сідлецький Назар у 2010 р. У лютому 2011 р. наш проект у обласному етапі конкурсу-захисту робіт МАН з у секціях "Історичне краєзнавство" та "Інтернет технології та веб-дизайн" представлятимуть Гриценюк Наталія та Новицький Ярослав;

- учні 5-11 класів Берездівського НВК беруть участь у різноманітних інтелектуальних конкурсах (по 4 конкурси за 1 навчальний рік). Активними учасниками конкурсів є понад 140 з бл. 180 учнів 5-11 класів Берездівського НВК. Також традиційним вже став інтелектуальний кубок села Берездів, що проводиться щороку спільно з Берездівським будинком культури. З вересня 2009 р. за сприяння ХОІППО участь у конкурсах проекту змогли взяти інші учні Хмельницької області. Всього у конкурсах у 2009-2010 н. р. взяли участь 89 команд (204 учні) з 15 навчальних закладів з 7 районів нашої області (Славутського, Ізяславського, Полонського, Красилівського, Кам’янець-Подільського, Староконстянтинівського та Шепетівського).   З вересня 2010 р. участь у спільних конкурсах ХОІППО та нашого проекту змогли взяти учні та студенти зі всіх областей України. На даний момент проведено 1 інтернет конкурс, в якому взяли участь 43 учні з 12 населених пунктів 14 навчальних закладів 4 областей України.

- команда проекту розробляє та працює над постійним оновленням 3 веб-сайтів та 1 веб-сторінки. Керівник проекту Опанасюк С. В. створив та працює над розвитком веб-сайту "Довідник для вчителів" (teachers.at.ua). Учнівська команда учасників проекту та вчителі Берездівського НВК (Опанасюк С. В., Опанасюк О. В., Власюк С. О., Савченко В. В., Мосіюк С. В., Рибіцька Е. І.) працюють над розвитком веб-сайтів "Birchen Miracle" - інтелектуальні інтернет конкурси, довідник для вчителів, учнів та батьків, інформація про с. Берездів та Берездівський НВК (berezdiv.at.ua), "Birchen Miracle" - інформація про с. Берездів та Берездівський НВК англійською мовою (birches.at.ua), та веб-сторінки "Інформація про наш проект" (birchenmiracle.narod.ru). Участь у учнівській команді розробників веб-сайтів за 5 років прийняли понад 40 учнів Берездівського НВК. Щомісяця сторінки наших веб-сайтів переглядаються понад 30000 разів користувачами мережі інтернет. (Це більш, ніж 300000 переглядів з часу заснування 1 веб-сайту). На веб-сайтах нашого проекту зареєстровано бл. 4000 користувачів. Сайти проекту стали призерами обласних конкурсів освітніх сайтів у 2009 та 2010 р. Сайт "Довідник для вчителів" здобув ІІІ місце у номінації "Сайти позашкільних установ" у 2009 та 2010 рр. Англомовний сайт проекту став призером (ІІІ місце) у цій же номінації у 2010 р. Україномовний сайт проекту здобув ІІ місце у найпрестижнішій номінації "Сайти пілотних шкіл області". 

Але ці здобутки не є межою для нас. Тому ми продовжуємо розвиватись. І надіємось, що участь у проекті й надалі розвиватиме  інтелектуальні навички молоді та виховає справжніх патріотів нашої Батьківщини. 

Керівник проекту Опанасюк С. В. та головний редактор учнівської команди Гриценюк Наталія

Категорія: Наш проект | Переглядів: 601 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 lordi  
0
УРРРРРРААААААА!!!!!!!!!! smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015