Субота, 27.04.2024, 05.31.38

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Квітень » 23 » Повертаємось з досвідом
Повертаємось з досвідом
20.00.36

Суми... 14:00... Оленка, Оксана, Лариса, Олександра... Вирушаємо додому. Без призового командного місця, але з перемогою в індивідуальній першості. З великою кількістю дипломів, призів і з тим, що не можна зважити чи потримати в руках - досвідом, помноженим на позитивні емоції. З вірою в те, що повернемось сюди знову. Але не заради того, щоб комусь щось доводити, а для того, щоб ще раз прожити ці неповторні миті. Адже ми їхали щоб боротись, а їдемо з усвідомленням того, що це не головне в житті. Їхали, щоб комусь щось доводити, а тепер розуміємо те, що вони не варті наших зусиль. Дурневі ще ніхто нічого не довів, а розумний і сам все зрозуміє. А заздрісники нехай і далі хто мовчки, а хто в голос продовжують заздрити. Ми ж нічого нікому не доводитемо, а подякуємо за підтримку, допомогу у здійснені поїздки батькам і близьким, сільському голові Берездівської об'єднаної громади Віктору Веніаміновичу Васьківському, начальнику відділу освіти, молоді та спорту, культури  та туризму Берездівської сільської ради Володимиру Миколайовичу Мосіюку, наставникам, які допомагали готувати питання Валентині Степанівні Стецюк, Тетяні Антонівні Мурчук, Світлані Володимирівні Мосіюк, меценатам Сергію Степановичу Конончуку з Манятина, Володимиру Сергійовичу Конончуку з Берездова, Катерині Віталіївні Дацюк з Бесідок, Сергію Петровичу Васильчуку з Великого Правутина, Вадиму Васильовичу Вознюку з Сьомаків та всім, хто вболівав за нашу команду.

Команда "Березового дива" 

Категорія: Наш проект | Переглядів: 853 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015