Субота, 27.04.2024, 02.45.02

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2017 » Квітень » 22 » Похід на Суми: День ІІІ
Похід на Суми: День ІІІ
21.44.26

Після попереднього ігрового дня бойовий запал наш помітно зменшився. Але прийшла впевненість, що не могло не відобразитись на грі команди.  У третьому чвертьфіналі ми зустрілись з командами з м. Львів, м. Харків, смт. Городниця Новоград-Волинського району Житомирської області. У першому розіграші нам дісталась роль доповідачів. Запитання №2 про плагіат взялась доповідати Олександра Лотоцька, яка порівняно з попереднім днем виступала набагато впевненіше, але на уточнюючих запитаннях суперників дещо розгубилась. Проте і опонент з рецензентом свою роль не відіграли сповна. Тому на дебатах усі команди були дуже активними. Але це не виправило загальну ситуацію і члени журі виставили досить низькі оцінки усім учасникам розіграшу, що найбільше відобразилось на нашій команді, яка за роль доповідача хоч і отримала найбільші бали через коефіцієнт, але в подальшому інші команди у ролі доповідача отримали кращі бали через краще розіграні запитання. У другому розіграші на питання №15 про анонс трансляції ТЮЖу ми виступали у ролі спостерігачів. У третьому розіграші наша команда була у ролі рецензента. Питання №9 про військову журналістику підсумувала чітко і впевнено Лариса Ніжнік. Проте у дебатах більш активними і наполегливими були суперники, які у підсумку заробили дещо кращі бали за дане запитання. У останньому розіграші опонентом була Оксана Стецюк, яка запропонувала суперникам запитання №10 про фейк, оцінила виступ доповідача і взяла участь у полеміці разом з Ларисою Ніжнік. Проте суперники знову були більш активними і наша команда у підсумку отримала знову нижчі бали, що відобразилось на результаті чвертьфіналу, у якому ми посіли останнє місце в групі.

У останньому чвертьфіналі наша команда змагалась з командами з Сум, збірною м. Миргород, Полтавська область. Лариса Ніжнік у ролі опонента задала досить незручне для суперників запитання №13 про ФМ радіо. Команда з Миргорода досить невпевнено і необґрунтовано розібрала запитання, заглибившись у термінологію та історію замість практичної складової питання. Лариса це помітила і розклала по поличкам усі мінуси доповіді. Проте і опонент повторив усе сказане опонентом, і отримав у підсумку рівні з нашою командою бали. Слід також відмітити конструктивну і змістовну полеміку команд, в якій усі учасники були на висоті. У другому розіграші наша команда виступала у ролі доповідача. Запитання №10 про фейк після двох тактичних відмов і деякої плутанини суддів з правилами гри доповіла впевнено та змістовно Оксана Стецюк, доповнивши якраз напередодні це питання презентацією та новими фактами. Опоненту і рецензенту не залишилось нічого окрім придертись до слайдів. Хоч і самі вони виступали без презентацій, але досить вдало взялись за оцінювання роботи інших, продовживши цю тему і на дискусії, але Оксана Стецюк і Лариса Ніжнік вдало їм опонували, отримавши у підсумку 5- та 4+.

У питанні №2 про плагіат Олександра Лотоцька виступала у ролі рецензента. Це був найкращий виступ Олександри на турнірі, за який вона отримала відмінні оцінки. Та цього виявилось недостатньо для позитивного результату. Тому наша команда посіла ІІІ місце у групі, вибувши з турніру на стадії 1/4 фіналу.

Олена Яцюк теж активно працювала впродовж дня. Спочатку вона взяла інтерв’ю у організаторів турніру, а потім – писала звіт про відвідання музею.

Наш настрій дещо змінився після того, як наша команда не змогла пробитись у наступну стадію турніру. Але гарні умови і апельсини, що надавали бадьорості усім учасникам турніру на нові звершення, цю ситуацію виправили досить швидко і ми змогли нести корективи у свої захмарні плани.

Команда проекту "Березове диво"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 705 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015