Неділя, 28.04.2024, 19.39.03

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Грудень » 16 » Підсумки ІХ чемпіонату з інтелектуального футболу між командами учнів 4-11 класів Берездівського НВК
Підсумки ІХ чемпіонату з інтелектуального футболу між командами учнів 4-11 класів Берездівського НВК
18.22.06

З 11 вересня 2015 р. по 11 грудня 2015 р. тривав дев'ятий Чемпіонат з інтелектуального футболу між командами учнів 4-11 класів Берездівського НВК. Особливістю Чемпіонату у 2015-2016 н. р. стало те, що до когорти найсильніших команд було прийнято команду 4 класу, що стала володарем Кубка у минулому сезоні. Основними претендентами на золото Чемпіонату вважались команди 7 (минулорічний переможець), 8 та 9 класів (неодноразові призери попередніх чемпіонатів). Проте чемпіон визначився лише в останньому турі. Після VII туру шанси здобути золоті нагороди Чемпіонату мали відразу 5 з 8 команд. Але переможцем у останньому матчі Чемпіонату стала команда 8 класу, у складі якої не зіграв жоден легіонер протягом Чемпіонату. У цієї команди був чіткий основний склад, що міг змінюватись через хворобу гравця чи невдалий виступ у попередньому матчі. Від гри до гри команда набирала форму. Тому восьмикласники цілком закономірно стали четвертою командою в історії Чемпіонату, якій довелось здобути золото. До цього це вдавалось шість разів постіль випускникам 2013 року та по одному разу випускникам 2014 року і учням 7 класу. Семикласники ж не лише не підтвердили своє право називатись кращою командою, а й втратили реальну можливість у останньому турі саме у боротьбі з восьмикласниками. Значною є і зацікавленість учнів у проведенні матчів. Всього у складі різних команд зіграли 113 учнів 1, 3-11 класів Берездівського НВК, що стало рекордом чемпіонатів. Також було побито минулорічний рекорд у кількості зіграних матчів. Всього було зіграно 27 матчів із 28 запланованих, що становить 96,4%. 12 з 28 матчів - завершились нічиєю. Команда 4 класу 5 з 7 матчів завершила внічию. Всього команди забили 52 голи, що становить 1,9 гола в середньому в матчі. Досягненню такої низької результативності сприяла надійна гра голкіперів майже усіх команд, в індивідуальному рейтингу яких цьогоріч була найгостріша боротьба. Низькою також була кількість зароблених попереджень. Гравці усіх команд заробили усього 18 жовтих та 1 червону картки. Хоча це не завадило деяким гравцям, що проявляють себе у такий спосіб щороку, заробити по 2 жовті картки. Кращими матчами Чемпіонату стали: гра між командами 7 і 8 класів (0:1), у якій восьмикласники вибороли золото на останньому запитанні; матч між командами 6 і 11 класів (1:2), який команда одинадцятикласників через різні обставини була змушена догравати втрьох; зустріч між командами 5 і 9 класів (2:2), в якій дев'ятикласники зуміли через суперечки у команді супротивників відквитати 2 голи на 20 та 22 запитанні матчу.

Найрезультативнішим матчем стала гра команд 5 та 8 класів (2:4), в якій дубль на свій рахунок записала одна з кращих бомбардирів турніру Катерина Лук'яниця.  

 Підсумки ІХ чемпіонату з інтелектуального футболу між командами учнів 4-11 класів Берездівського НВК

Призери Чемпіонату
І місце: "Реал" (8 клас);
ІІ місце: "Шахтар" (6 клас);
ІІІ місце: "Динамо" (4 клас), "Динамо" (7 клас). 

Номінація "Чесна гра"
І місце: "Динамо" (4 клас), "Динамо" (7 клас), "Реал" (8 клас);
ІІ місце: "Севілья" (10 клас) - 1 жовта картка;
ІІІ місце: 
"Шахтар" (6 клас) - 2 жовті картки.

Номінація "Зміна"
І місце: "Динамо" (4 клас);
ІІ місце: "Шахтар" (6 клас);
ІІІ місце: "Барселона" (5 клас).

Кращі бомбардири Чемпіонату 
І місце: Дар'я Корнатівська (5 клас), Катерина Лук'яниця (8 клас) - 5 м'ячів;
ІІ місце: -
ІІІ місце: - (не визначено тому, що інші гравці забили лише по 1-2 голи)

 
Кращі голкіпери Чемпіонату 
І місце: Діана Герасимчук (4 клас) - 48 балів;
ІІ місце: Олександр Возлюк (10 клас) - 30 балів;
ІІІ місце: Яна Пасечник (7 клас) - 28 балів.

 
Кращий захисник
І місце: Анжела Кравчук (4 клас);
ІІ місце: Віталій Броніч
 (10 клас), 
ІІІ місце: Інна Долгерт (9 клас).

Кращий гравець
І місце: Вадим Пилипчук (10 клас, легіонер команди 11 класу);
ІІ місце: Олександра Лотоцька (8 клас), Олександр Опанасюк (4 клас);

ІІІ місце: Назар Корнійчук (7 клас); Владислав Нікітін (6 клас), Богдан Пилипчук (5 клас), Євген Кучерук (9 клас), Дмитро Хомич (10 клас).
 
Кращий капітан
І місце:
Анна Яцюк (8 клас);
ІІ місце: Яна Пасечник (7 клас)
ІІІ місце: Ганна Зінчук (6 клас).

 

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

 
Категорія: Наш проект | Переглядів: 400 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015