Четвер, 09.05.2024, 10.00.34

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Лютий » 8 » Пам'яті Вчителя присвячується...
Пам'яті Вчителя присвячується...
18.38.20

10 лютого 2011 року Сергію Андроновичу Яцюку виповнилось б 67 років. В 1981 році він був призначений директором Берездівської середньої школи. За його керівництва вирішено величезну кількість серйозних проблем, прийнято сотні важливих рішень, зроблено надзвичайно багато прекрасних справ, випущено із школи десятки тисяч випускників. С.А.Яцюк піклувався про розвиток навчального закладу та його матеріальну базу. Ділова, енергійна, високоосвічена людина, вмілий керівник і організатор учнівського та педагогічного колективів, він не тільки на протязі 40 років дбав про тверді знання з математики в своїх учнів, намагався не відвернути школярів холодною строгістю цариці наук, а й захопити їх цим предметом. Всі ці роки Сергій Андронович вів в школі шаховий гурток, що сприяло вихованню в учнів логічного мислення, математичної культури, розумового розвитку. Кожна вільна хвилина в житті С.А.Яцюка була спланована, віддана сім'ї, родині, спорту, а ще улюбленому заняттю грі мудреців—шахам. Шахові ігри для нього—це випробування розуму, і такі випробування були дуже частими. Він грав в шахи на перерві з учнями в коридорі, в своєму кабінеті з колегами, гостями і батьками учнів. Організовув турніри в школі, брав участь і перемагав в районних і обласних турнірах.

Тренуючи   дітей     Берездівщини на заняттях   в   ДЮСШ, Яцюк С.А. постійно тренувався сам, вдосконалювався, заохочував до  участі в грі свою родину, колег, друзів, односельчан.

Сьогодні, коли Сергія Андроновича немає з нами ось уже 2,5 роки, ми, його колеги, його родина, учні, глибоко сумуючи за ним,  при підтримці Славутської райдержадміністрації та за сприяння районного спортивного товариства «КОЛОС»,   ДЮСШ, організовуємо турнір із шахів і присвячуємо світлій пам’яті Вчителя, Керівника, Тренера.

Та справа, яку розпочав Сергій Андронович живе й надалі. Учні Берездівського НВК продовжують грати у шахи і шашки. Також допомагають у розвитку цього виду спорту рідні Сергія Андроновича. Його дочка Тамара Сергіївна з чоловіком Вадимом Григоровичем Чумаком подарували 18 пар шахів, а син Олександр Сергійович з дружиною Мариною Леонідівною - шахи для розвитку цих видів спорту у нашій школі. Микола Сергійович Яцюк підтримав організаторів турніру – він подарував перехідний кубок та комплект нагород для переможців юніорської першості. Директор РСТ «Колос» забезпечила турнір перехідним кубком для переможців у дорослій першості, комплекти медалей та дипломи для переможців та призерів змагань.

 Директор Берездівського НВК О.Г.Максимчук

Категорія: Наша школа | Переглядів: 579 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015