П'ятниця, 03.05.2024, 08.11.15

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Березень » 13 » Пам'ять про Великого Кобзаря
Пам'ять про Великого Кобзаря
20.55.41

Ніби і не минуло понад 200 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Його слово було, є і буде вічно актуальним для українців. Учні нашої школи не є винятком. Тому щороку ми вшановуємо пам'ять про Великого Кобзаря на початку березня. 11 березня 2015 р. учні Берездівського НВК взяли участь у різноманітних заходах. Протягом дня діяла виставка творів Тараса Григоровича Шевченка. Першими участь у марафоні взяли учні початкової школи. Учні 2 та 3 класів декламували безсмертні твори українського генія, а четвертокласники розіграли сценки з дитинства малого Тарасика.

Далі естафету перехопили учні старших класів, які взяли участь у інтелектуально-літературній грі. Ведучими заходу були десятикласниці Тетяна Туринська та Світлана Кравчук. Учасниками конкурсу стали учні 7 та 8 класів, які сформували команди "Шевченкові діти" та "Шевченкові надії". Конкурсанти змагались у представленні команди та емблеми, продемонстрували знання біографії та картин Шевченка, декламували вірші Кобзаря, відповідали на цікаві запитання. Журі конкурсу у складі заступника директора Галини Вікторівни Гнесь, вчителя української мови Світлани Леонідівни Козлікової, одинадцятикласниці Юлії Зінчук судили учасників справедливо. Команди у підсумку розділив лиш один бал. В запеклій боротьбі перемогу з результатом у 93 бали святкували учні 7 класу.

 Олександра Закалюжна, юнкор проекту, учениця 6 класу

 

    

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 394 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015