Середа, 08.05.2024, 21.59.50

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Жовтень » 4 » Один день життя нашої школи
Один день життя нашої школи
21.18.50

Якщо хтось чужий проведе один день у нашій школі – то нічого нового для себе не побачить . Звичайна школа зі звичайними вчителями та учнями. Але кожний день для нас, учнів цієї школи, є особливим та незабутнім. 

А все це тому, що навколо нас панує атмосфера доброти та взаєморозуміння. Кожен з нас – яскрава особистість, яка має можливість самовиразитись у такому великому колективі. 

Особливо це відчувають інші учні, які прийшли навчатись до нас з інших шкіл, де загальна кількість учнів ледве перевищує кількість учнів у 8 класах Берездівського НВК. Всі вони як один відзначають, що у нашій школі їм дуже цікаво та весело.

Мій улюблений день у школі – це п’ятниця. Цікаво спостерігати за втомленими від засвоєного нового програмового матеріалу за тиждень учнями та відчувати наближення вихідних. Але це не надовго. Адже вже в неділю я знову чекатиму з нетерпінням понеділка…

Наша школа – найкраща. І ми гордимось, що нас вчать такі вчителі , як наші. Може, десь є кращі чи гірші, але таких, як у нас, ніде точно немає.

Наталія Матвійчук, юнкор проекту, учениця 8-А класу.
Категорія: Наша школа | Переглядів: 511 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 oleksandr  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015