П'ятниця, 10.05.2024, 16.15.42

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Листопад » 3 » Обласний форум лідерів учнівського самоврядування
Обласний форум лідерів учнівського самоврядування
21.46.56

31 жовтня 2012 р.   голова учнівського самоврядування Берездівського НВК - Президент шкільної держави "Ольвія" Стасюк Любов взяла участь у обласному форумі лідерів учнівського самоврядування області. 

Форум відбувся за участю начальника управління освіти і науки облдержадміністрації В.І.Очеретянка, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації О.В.Данилюка на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

У своєму виступі Очеретянко В. І. наголосив на необхідності сприяти становленню нової особистості через нові форми та методи роботи, через мотивацію до участі у прийнятті рішень на різних рівнях – від первинних груп та колективів до вищих органів влади, формуванню ініціативного, здатного приймати нестандартні рішення активу.
Данилюк О. В. висловив готовність підтримувати дитячі та молодіжні проекти та сприяти залученню якнайбільшої кількості учнів до участі в соціально значущих програмах, проектах, акціях.
У ході форуму присутні ознайомилися із презентаціями проектів із досвіду роботи районних, міських рад дітей та презентацією участі делегації Хмельницької області у Всеукраїнських масових заходах.
Поле діяльності лідерських об’єднань величезне: громадянське виховання, захист прав дітей, волонтерська діяльність, вирішення екологічних проблем, пропаганда здорового способу життя, залучення творчо обдарованої молоді до різних конкурсів, профорієнтаційна діяльність, навчально-пізнавальна робота, висвітлення власної діяльності в засобах масової інформації.
Переважна більшість юних лідерів зосередилась на нагальних питаннях соціального та культурного розвитку Хмельниччини. У результаті було ініційовано та підтримано низку цільових молодіжних проектів, прийнято план роботи обласної ради старшокласників на 2013 рік, обумовлено роботу сайту.
В рамках програми форуму та з нагоди відзначення 68 річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників юні лідери ознайомилися з експозицією музею Проскурівського підпілля.


Також у заході взяли участь завсектором художньо-естетичних дисциплін Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти А. Є. Махмутова; директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Г. М. Гончарук; заступник директора обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді з навчальної роботи Жолобок Н. К.; координатор учнівського самоврядування області, завідувач організаційно-масового відділу обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Кірпота І. А.; лідери учнівського самоврядування та координатори дитячого руху з 26 регіонів області.

За матеріалами веб-сайту http://osvitakm.org/

Категорія: Наша школа | Переглядів: 467 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015