Неділя, 28.04.2024, 23.22.21

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Грудень » 30 » Новорічні свята у Берездівському НВК
Новорічні свята у Берездівському НВК
10.41.09

Щороку наприкінці грудня учні Берездівського НВК мають чудову можливість проявити свої таланти та акторські вміння під час новорічних свят. 

Першими у цьому році розпочали естафету четвертокласники, які разом з класоводом Ларисою Володимирівною Ковальчук підготували святкову виставу 19 грудня 2014 р. Адже саме в цей День Святий Миколай вітає всіх слухняних дітей з новорічними святами. Учні 4 класу продемонстрували всі свої здібності, щоб отримати від Чудотворця подарунки.

25 грудня 2014 р. настала черга брати участь у новорічних ранках і для наймолодших учнів - першокласників та другокласників. Вони чудово справились зі своїми ролями та теж отримали від Діда Мороза солодкі подарунки. 

Третьокласники виступали 26 грудня 2014 р. Вони разом з класоводом Людмилою Леонідівною Коломійчук підготували справжнє дійство, де кожен учень класу мав по кілька ролей, перевтілюючись у нові персонажі наче по помаху пера Жар Птиці, що розпочала виставу та подарувала своє перо. Далі все дійсно було наче у казці: один помах пера - і казка змінює казку. Разом з тим змінювались і дійові персонажі, розкриваючи глядачам все нові та нові секрети постановки. Незмінним залишались лише чудова гра третьокласників та їхнє бажання якнайкраще виступити. Чого лише варті хореографічні номери, у яких брали участь і хлопці і дівчата. Крім уривків з казок, що були зіграні артистами на новий та новорічний лад, третьокласники водили традиційні хороводи, співали новорічних та патріотичних пісень, брали участь у цікавих іграх, що їм влаштували Дід Мороз (Олександр Степанюк) та Снігурочка (Анна Яцюк), які теж прекрасно впорались зі своїми ролями. Так, непомітно для глядачів, прийшов час учасникам свята отримувати нагороди від Діда Мороза. На цьому свято завершилось, залишивши по собі приємне враження та чудовий настрій.

Також в цей день відбулись святкові вистави і в учнів 5-8 класів. Семикласники організували окреме свято, а учні 5, 6 та 8 класів об'єднались у спільну програму задля більш цікавого та змістовного свята. Всі учні підготували гарні номери, але найбільше вразили веселі сценки восьмикласників та хореографічні вміння шестикласників. 

Останніми у школі виступали учні 9-11 класів, які продемонстрували свої вміння 27 грудня 2014 р. Новорічний бал у старшій школі завжди збирає найбільшу кількість глядачів. І недарма. Чого лише вартий вальс у виконанні майбутніх випускників. Крім вальсу глядачі побачили різні сценки, танцювальні та вокальні номери у виконанні старшокласників. Не залишили нікого байдужим весела сценка десятикласників з оригінальним музичним супроводом та виступи дев'ятикласників. Також порадував всіх майстерністю гри на барабанах Максим Прокопченко, який після завершення 10 класів нашої школи продовжує розвивати свій талант у Рівному. 

30 грудня 2014 р. завершились новорічні концерти у нашому навчальному закладі. Честь представити заключні у цьому році виступи припала для вихованців молодшої, середньої та старшої груп дошкільного навчального закладу. Юні актори виконали почесну місію на відмінно. А Дід Мороз, Снігуронька та казкові персонажі доповнили і без того феєричне свято. Адже їхня поява справила неабияке враження на дошкільнят, які ще завзятіше розповідали новорічні привітання, співали пісень та водили хороводи навкруги ялинки.

Сергій Опанасюк, керівник проекту

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 456 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015