Четвер, 09.05.2024, 11.32.39

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Грудень » 31 » Новорічні ранки у Берездівському НВК
Новорічні ранки у Берездівському НВК
14.23.45

Наприкінці року в нашій школі традиційно відбуваються "Новорічні ранки".

Учні 1 та 2 класів приймали вітання від Діда Мороза та Снігурочки у актовому залі Берездівського НВК 23.12.2011 р., а учні 3 та 4 класів - 26.12.2011 р. На цих святах панувала радісна передноворічна атмосфера. Учні молодших класів дарували всім присутнім віршовані привітання та пісні, а Дід Мороз теж не залишився в боргу. Він разом із Снігурочкою та іншими персонажами влаштував веселі ігри, а кожен учасник свята отримав від нього солодкий подарунок.

Далі святкову естафету підготували учні 5-8 класів, які стали учасниками "подорожей у часі". Так учні 7 класу потрапили у середньовічну атмосферу,

а учні 8-А класу - у майбутнє. 

Все це дійство теж супроводжувалось привітаннями, піснями, танцями та веселими іграми. Свято відбулось 28.12.2011 р. у спортивному залі Берездівського НВК.

Найбільш яскравим святом є, звичайно, концертна програма учнів 9-11 класів. Адже кому, як не старшокласникам показувати приклад для учнів менших класів. Яскравим дійством вже традиційно став вальс у виконанні випускників, що зачарував всіх присутніх.

Найбільш видовищними номерами стали танці "Джайв" та "Сутінки" у виконанні учасників хореографічного гуртка Берездівського НВК.

Цікавим був також конкурс Дідів Морозів та Снігурочок, учасники якого забрали майже всі повноваження у справжніх ведучих свята: організовували конкурси та танці, показували власні таланти та оголошували різні номери.

Не менш цікавими пісні, танці, сценки, новорічні привітання у виконанні учнів різних класів та випускників нашої школи, що подарували всім присутнім веселий новорічний настрій. Свято відбулось 29.12.2011 р. у спортивній залі Берездівського НВК.

Заключним, але не менш цікавим було свято у дитячому садочку, що відбулось у спортивній залі дитячого садочку Берездівського НВК 30.12.2011 р. Дитячі привітання, танці та пісні були найщирішими, адже більшість з них ще вірить у існування Діда Мороза та Снігурки і впевнені в тому, що новорічні подарунки їм принесли саме вони.

Більше фото з новорічних концертів Ви зможете переглянути у фотоальбомі нашого сайту. 

Любов  Стасюк, учениця 10 класу, юнкор проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 692 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Котик  
0
applause Так - так, цей Новий Рік мені сподобався найбільш, адже були надзвичайно оригінальні виступи..... applause

2 Алінка  
0
Любаська я з тобою згідна")

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015