Субота, 11.05.2024, 12.29.16

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Грудень » 31 » Новорічні концерти
Новорічні концерти
20.10.49

З 28 по 30 грудня 2012 р. у Берездівському НВК відбувались святкові новорічні концерти. 

Першими естафету веселого настрою розпочали вихованці дошкільного навчального закладу "Струмочок", які виступали в спортивній залі ДНЗ о 10:00 (молодша група), 11:00 (середня група), 12:00 (страша група) 28 грудня 2012 р. Всі учасники цих концертів подарували присутнім чудовий настрій та позитивні емоції, незважаючи на те, що для багато з них брали участь у таких концертах чи не вперше.

У цей же день о 13:00 зустрічали піснями та віршованими привітаннями Діда Мороза та Снігуроньку наймолодші учні Берездівського НВК - першокласники, які показали себе справжніми артистами. Надзвичайно цікавою видалась сценка про рукавичку у новому аранжуванні. А Дід Мороз зі Снігуронькою теж не залишились у боргу, влаштувавши для артистів багато цікавих конкурсів та хороводів, та подарувавши кожному солодощі. 


29 грудня 2012 р. естафету підхопили учні 2-4 класів. Святкові концерти у молодших класах вирізнялись прекрасною підготовкою юних артистів, які у повному складі просто чудово декламували віршовані привітання, співали новорічних пісень, танцювали, розігрували смішні сценки, даруючи хороший настрій для своїх глядачів.

30 грудня 2012 р. участь у святкових концертах взяли й учні 5-8 класів. Кожна сценка та кожен виступ учнів середньої школи був по своєму оригінальним та неповторним.

Та все ж найкращим концертом завжди традиційно є святковий концерт для учнів 9-11 класів, який збирає найбільшу кількість глядачів. Не став виключенням і цьогорічний концерт, що тривав з 20:00 до 23:30 30 грудня 2012 р., учасники якого доклали максимум зусиль для того, щоб проявити себе з найкращої сторони. 

Запорукою хорошого концерту є добре спланований сценарій, що підготувала педагог-організатор нашої школи Мусіюк Оксана Володимирівна. Позитивний заряд також підсилив музичний супровід гурту "Зустріч" з Цвітохи, які вже не вперше забезпечують музичну підтримку учасникам наших концертів.

Особливим в цей вечір був вальс випускників, що відкривав та закривав концертну програму.


Також випускники взяли активну участь у загальному сценарії, виконуючи ролі віхоли, козаків, змія тощо. Незрівнянними були і ведучі концерту Беренда Максим та Охота Ганна, Дід Мороз та Снігуронька (Захарчук Ярослав та Пасечник Катерина), циганки з 10-Б класу та інші герої свята.




Цікаво та неординарно виглядали вокально-розважальні сценки  "Фабрика  зірок", що підготували учнів 9-х класів


та "Ріпка на новий лад" у виконанні учнів 10-А класу,


гумористична сценка "Наречена для Івана дурника" у виконанні учнів 10-Б класу.


Гарні хореографічні номери підготували учні 10-Б класу


та вихованці танцювального гуртка (учні 7-9 класів).


Неповторними були вокальні номери у виконанні учнів 11, 10-Б та 7 класів.



Також цікавими були різні конкурси і традиційна новорічна лотерея для всіх учасників концерту та гостей.


Більше фото шукайте тут.

 Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наша школа | Переглядів: 561 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 freddiemercury  
0
Свято круто пройшло!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015