Четвер, 09.05.2024, 08.38.42

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Квітень » 1 » «НОВА СИЛА» за здоровий спосіб життя
«НОВА СИЛА» за здоровий спосіб життя
21.59.16

Ми знаємо, що від народ­ження діти - ангели і по­винні нести в світ любов. З часом вони підростають, а місія їхня не змінюється. Вони дивляться на світ ве­ликими допитливими очима, з безпосередністю, чисто­тою, відкритістю допомагають нам, дорослим, розу­міти сенс життя. А ми по­винні допомогти їм увійти в завтрашній день з гордо піднятою головою та розправ­леними плечима. Бо ж насправді в житті не завжди так є, як нам того хотілося б. Підступний сучасний світ пропонує молоді багато «зваб»: наркотики, цигарки, алкоголь. Отож, юнаки і дів­чата не завжди вибирають вірну стежину, внаслідок чо­го іде шкереберть усе жит­тя, ламаються долі...

Пропаганді здорового способу життя був присвя­чений районний фестиваль «Молодь обирає здоров'я», що проходив 25 березня на базі Малоскнитського нвк. На превеликий жаль, участь у цьому фестивалі взяли тільки чотири команди: Берездівського, Малоскни­тського та Ганнопільського нвк, Улашанівського нво. Хочу подякувати учасникам агітбригади «Нова сила» із Берездова, а саме Охоті Ганні, Пасечник Катерині, Зінчук Юлії, Купріянець Ні­ні, Захарчуку Ярославу, Ільчуку Василеві, Степанюку Олександру та їх­нім керівникам Раїсі Ми­колаївні Хомич, Оксані Володимирівні Мусіюк за ті позитивні емоції, які отримали всі глядачі від їх виступу. Хочу, щоб якомога більше людей дізналися про талановитих, надзвичайно працьовитих і щирих берездівчан. Дякую батькам за виховання та створення таких умов, щоб дітям хотілося танцювати, співати, творити.


З перших хвилин відчу­вався дух ко­манди, здо­рова енерге­тика і переко­нання в тому, що бути здо­ровим сього­дні - модно! Яскравий зовнішній ви­гляд, щирі посмішки, ясний погляд і завзяття со­нячними промінчиками тор­калися сердець глядачів. У ритмічному танці відчувався здоровий спортивний дух, і всім присутнім хотілося під­танцьовувати разом із «Новою силою».

Пролунав набатом «не­безпеки дзвін», який при­вернув увагу до страшних реалій сьогодення: алкого­лізму, тютюнопаління, на­ркоманії. Почуття страху, провини, смутку, образи і злості сповістили про себе і насторожили всіх. Адже вони заволодівають душами залежних людей, тримаючи їх у своїй царині, зводять з розуму, опускаючи в без­одню безвиході чи зали­шаючи на краю прірви... Та діти зуміли довести: якщо берегти здоров'я, дивитись на світ тверезими очима, то обов'язково на зміну тем­ним почуттям прийдуть світлі - радість, цікавість, любов.

Своє бачення проблеми та шляхи її вирішення діти зобразили в агітаційному плакаті. Вони закликали за­думатись і зробити свій вибір на користь здорового способу життя. Були пред­ставлені фотографії, на яких діти займаються спортом, грають в рухливі ігри.

«Нова сила» Берездівського нвк бажає молоді Славутчини здоров'я, ра­дості, успіхів в усьому і нехай вашим кредом стануть слова: «Ми обираємо здоров'я, ми обираємо життя!».

І насамкінець, щоб життя переливалось усіма бар­вами райдуги, щоб нам хоті­лося слухати спів пташок, дзюрчання води, спостері­гати, як сходить сонце і вми­ваються вранішньою росою квіти, юні берездівчани за­кликають:

«Бережи життя, бережи свій світ, пам'ятай завжди, яке це щастя - жити в мирі і добрі».

Г. ГНЕСЬ, заступник директора з на­вчально-виховної роботи Берездівського НВК

За матеріалами газети «Трудівник Полісся» №13 від 31.03.2011 р.

Категорія: Наша школа | Переглядів: 844 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 Натусік  
0

2 savosya64  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015