Субота, 11.05.2024, 08.48.09

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Жовтень » 17 » Нікому непотрібна королева
Нікому непотрібна королева
22.22.55

Сумно усвідомлювати той факт, що вечори відпочинку, які були головною подією в житті старшокласників раніше, поступово відходять у вічність, а у тих же старшокласників з'явились інші, більш важливі справи. Тому на вечорі відпочинку, що відбувався 13 жовтня 2012 р., разом з випускниками та вчителями заледве зібралось 20 осіб. Хоча подія була значною в житті школи. Адже обирали королеву осені. Дівчину, яка цілий рік вважатиметься найбільш чарівною, ерудованою та талановитою у нашій школі. Цього року не побоялись проявити себе учениця 11 класу Бакієва Світлана, учениця 10-А класу Пінчуковська Юлія та учениця 9-Б класу Ільчук Юлія.

Організатори свята створили для учасниць та глядачів найоптимальніші умови: гарно прикрашена актова зала, цікаві конкурси, оригінальний музичний супровід. Особливо у той вечір намагались підтримати конкурсанток чарівні ведучі Гриценюк Наталія та Стасюк Любов, які своєми діями несли всім присутнім лише позитив.

Щодо конкурсанток, то виділити особливо когось не можу. Адже у різних конкурсах кращими були різні учасниці, що принесло інтригу у визначення підсумкових результатів. Наприклад, у представленні кращою однозначно була Юлія Пінчуковська, яка розповіла про себе найбільш оригінально. Також Юлія представила всім найцікавішу зачіску. Світлана Бакієва була кращою у конкурсі талантів (прочитала вірш, який сама написала, та заспівала пісню "Вже осінь") та у конкурсі легенд про осінні квіти. Торт Юлії Ільчук переміг у конкурсі кулінарії. Також друзі Юлії були кращими у конкурсі вболівальників. Тому для визначення підсумкових результатів судді довго вираховували бали. І коли було підбито підсумки, то "Міс глядацьких симпатій" стала Юлія Пінчуковська. Світлана Бакієва отримала титул "Міс грація". Ну а королевою осені було обрано Юлію Ільчук. 

P. S. Особисто я так і не дочекався появи на цьому святі минулорічної королеви, яка мала хоч удостоїти всіх своєю присутністю,  не кажучи вже про якусь промову. Також не зрозумів причини відмови від суддівства більшості минулорічних членів жюрі. Певно таки просто побоялись посудити чесно, говорячи в голос про те, що я знову щось нехороше про них напишу. Натомість запрошували мене у жюрі. Та я всім чесно сказав, що однозначно буду ставити високі бали для учениці 11 класу, класним керівником якої є. Стосовно цьогорічного суддівства відзначу, що воно було об'єктивним в міру об'єктивності кожного з членів жюрі, які з усіх сил намагались не образити кожну з учасниць.

Більше фото з даної події шукайте у фотоальбомі нашого ресурсу.

Сергій Опанасюк, керівник проекту   


Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 497 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
1 Алінка  
1
Я вважаю Світлана справжння королева та чудова однокласниця!!! wink

2 Котик  
1
Мені також надзвичайно сумно, що вечори відпочинку на даний момент нікому не потрібно, і залишається запитання навіщо готуватися до них! Навіть зараз стоїть питання про закриття вечорів відпочинку!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015