Понеділок, 29.04.2024, 10.57.57

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Липень » 2 » Незабутня вистава
Незабутня вистава
19.34.55

1 липня 2012 р. у нашому селі сталась непересічна подія. У Берездівський будинок культури завітала трупа акторів Рівненського академічного українського музично-драматичного театру з музичною комедією «Сватання на Гончарівці», що була написана Григорієм Квіткою-Основ’яненком ще у 1835 р.  

Жителі нашого села та навколишніх сіл (Великий та Малий Правутин, Мухарів, Хвощівка та ін.) гучними оплесками вітали акторів п'єси ще до початку вистави. І не дарма. Адже вже о 16 годині (як і було вказано в анонсі) п'єса розпочалась, даруючи глядачам різних поколінь, які зібрались того дня у конрцертній залі Будинку культури велику порцію задоволення та масу емоцій різного характеру. Адже всі присутні глядачі поринули у вир подій, де гармонійно поєднувались і смуток і веселощі, переживали все разом з героями п'єси, роль яких так майстерно виконували актори. Напевно найбільше оплесків від глядачів отримав актор, що так віртуозно виконував роль дурника Стицька, що здавалось ніби переживаєш все це наяву. Адже він зачарував глядачів своєю акторською майстерністю, а жарти, що лунали з його вуст, були дійсно смішними і дуже потішили глядачів.

Також не можу не згадати про ті чудові декорації та костюми, що привезла з собою трупа. Також по особливому звучала українська пісня, що супроводжувала п'єсу від початку до завершення та зробила дійство особливим та незабутнім.

Від свого імені та і напевно від всіх своїх колег і жителів села хочу подякувати акторам за чудову гру. Також хочу подякувати для голови профспілкового комітету працівників освіти Славутського району Власюку Василю Васильовичу за те, що подарував всім нам можливість побачити цих акторів у нашому селі. Надіюсь що це не останній їхній візит у наше село, і ми ще матимемо можливість побачити їхню гру в нашому селі. 

Олена Опанасюк, учасник проекту, вчитель Берездівського НВК

Категорія: Наше село | Переглядів: 560 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015