Понеділок, 29.04.2024, 21.16.58

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Січень » 2 » Нашому проекту виповнилось 8 років!
Нашому проекту виповнилось 8 років!
01.08.06

У січні 2014 р. нашому проекту виповнюється 8 років! З року в рік ми продовжуємо розвиватись, досягаючи нових вершин. Не став винятком і минулий рік. Адже саме у 2013 році ми піднялись ще на одну сходинку у розвитку, взявши участь у двох міжнародних конкурсах дитячої журналістики. І були не просто учасниками, а здобули у підсумку ІІІ місце у номінації "ІТ проект" ХІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» та диплом лауреата XVІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа. На Всеукраїнському рівні юнкори проекту Пасечник Катерина та Яцюк Олена здобули сертифікати лауреатів І Всеукраїнського фестивалю дитячих ЗМІ "Артек+", а керівник проекту був нагороджений сертифікатами учасника педагогічного марафону "Інновації. Світ навчання" та семінару-тренінгу "Формування готовності педагогічних працівників до впровадження здоров'язбережувальних технологій у коло суб'єктів навчально-виховного процесу", Десятого всеукраїнського конкурсу "Вчитель-новатор". 

На обласному рівні веб-сайт berezdiv.at.ua здобув ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу веб-сайтів позашкільних навчальних закладів, 7 учасників проекту стали учасниками ІІ етапу конкурсу-захисту робіт МАН.  

Але найголовнішою перемогою для нас стала увага відвідувачів наших ресурсів, читачів нашої газети. Особисто для мене найважливішим є той факт, що учасники проекту не лише перемагають, а й отримають надзвичайно цінний досвід та практичні навички з різних предметів. Саме той факт, що наша праця комусь потрібна, залишає надію на те, що проект розвиватиметься й надалі, не зважаючи на всі підводні течії, що супроводжують його розвиток.

Сергій Опанасюк, керівник проекту "Birchen Miracle"   

Категорія: Наш проект | Переглядів: 443 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015