Середа, 08.05.2024, 11.04.37

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2011 » Вересень » 28 » Наші - найкращі!
Наші - найкращі!
22.29.47

26-27 вересня 2011 р. у м. Красилів відбувся чемпіонат з футболу серед дівчат-вихованок ДЮСШ Хмельницької області. У фінальній частині взяли участь кращі команди нашої області.

Дівчата Берездівської ДЮСШ під керівництвом тренерів Савченка В. В. та Задворного В. В. вже вкотре представляли Славутський район на змаганнях, e у яких уже двічі поспіль вигравали у 2009 та 2010 рр. 

Тому цьогорічні змагання були ще більш важливими. Адже відстояти титул чемпіона області набагато складніше, ніж здобути. І наші дівчата доклали максимум зусиль для того, щоб це зробити.

У першій грі футболістки Берездівської ДЮСШ перемогли господарів - команду з м. Красилів - з рахунком 2:0. Голи забили Бакієва Світлана та Гриценюк Світлана.

У другій грі завдяки голу Бакієвої Світлани представниці Славутчини стали кращими за футболісток з м. Деражнє з рахунком 1:0.

У фінальному поєдинку наші дівчата зустрілись з командою з м. Кам'янець-Подільський. Гра виявилась нелегкою. Основний та додатковий час не виявив переможця - 1:1 (гол на рахунку Бакієвої Світлани). Потім була футбольна лотерея, що тримала всіх у напрузі до останнього удару по м'ячу. Адже після успішної реалізації пенальті Бакієвою Світланою та Гриценюк Світланою, Кравчук Тамара та Пінчуковська Юлія свої спроби змарнували. Тому все залежало від останньої спроби. Адже і кам'янчанки забили лише 2 пенальті. Останнє пенальті доручили бити для Лавренчук Марії. І вона не схибила. Якою ж була радість всіх вболівальників берездівської команди, коли голкіпер відбила останній пенальті і кращими в області вже втретє поспіль стали футболістки Берездівської ДЮСШ!

Вітаємо наших дівчат і бажаємо перемог і в наступних змаганнях!

Склад команди чемпіонок змагань:

1. Тимоловська Тетяна (11 клас)

2. Лавренчук Марія (10 клас)

3. Кравчук Тамара (9-А клас)

4. Туринська Тетяна (7 клас)

5. Пінчуковська Юлія (9-Б клас)

6. Прилуцька Богдана (11-Б клас)

7. Ягода Ольга (8-Б клас)

8. Прокопченко Іванна (7 клас)

9. Ковальчук Валентина (9-Б клас)

10. Бакієва Світлана (10 клас)

11. Гриценюк Світлана (9 клас)

12. Горбуль Анжела (9-Б клас)

13. Самчук Олена (9-А клас)

Пасечник Катерина, юнкор проекту "Birchen Miracle", учениця 8-Б класу

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 550 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 lordi  
0
Наші ФОРЕВЕР!!! applause

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015