Неділя, 28.04.2024, 15.09.22

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2014 » Жовтень » 22 » На балу у Королеви осені
На балу у Королеви осені
10.37.08

Щороку осінньою порою всі красуні нашої школи мріють потрапити на бал. Найсміливіші дівчата кидають виклик Королеві осені - переможниці попереднього року, яка відповідає за проведення балу. Вони змагаються за право стати Королевою осені Берездівського НВК до наступного року. Цьогоріч конкурс красунь у нашій школі відбувся 18 жовтня. Пройти випробування зголосились лише 3 учасниці: Ганна Мазур (11-Б клас), Надія Гнесь (10 клас) та Вікторія Шинкарук (9 клас). А от у 11-А класі сміливі дівчата закінчились певно вже. Тому що жодна представниця цього класу не зголосилась на участь у конкурсі. А от ті дівчата, які взяли участь у конкурсі ні скілечки не пожалкували про це. Хоча і конкурсів організатори підготували їм немало. Дівчата мали розповісти про себе та свій осінній образ, відповісти на підступні запитання, створити зачіски для своїх асистенток, розповісти поезію на осінню тематику та продемонструвати свої таланти у вмінні співати, готувати страви та ін. За всіма їхніми виступами прискіпливо спостерігали члени журі, які оцінювали конкурсанток. У підсумку новою Королевою осені стала Ганна Мазур. А Надія Гнесь та Вікторія Шинкарук посіли відповідно ІІ та ІІІ призові місця. Та головне не успіхи учасниць, а те, що майже всі глядачі та учасники вечора відпочинку були дуже радісні та веселі. А отже і вечір вдався на славу. 

Ганна Гнесь, учениця 10 класу

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 402 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015