П'ятниця, 03.05.2024, 10.03.35

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Січень » 29 » Молодість - «весна життя»: як зібрати вдалий урожай?!
Молодість - «весна життя»: як зібрати вдалий урожай?!
22.06.28

Життя людини можна поділити на чотири періоди, кожен з яких в природі має спільні ознаки з порами року. Зимою життя можна назвати дитинство, а юність і молоді роки – весною. Зрілий вік людини можна порівняти з літом, а старість - з осінню.
Як і в природі, де від кожної пори року залежить подальший розвиток всіх живих організмів, в житті кожен період залежить від того, якими були попередні. Так як на осінній врожай впливає весняна погода, так і на старість впливають ті вчинки, які ми здійснюємо замолоду. Ми знаємо, як слід ретельно доглядати за рослинами навесні, щоб отримати гарний врожай восени. А що слід робити в юності, щоб бути здоровими в старості, заслужити любов та повагу оточуючих?
Перш за все потрібно залишатись людиною у всіх значеннях цього слова: вести здоровий спосіб життя та дбати про оточуючих. Потрібно бути людиною, яка готова прийти на допомогу у будь-якій ситуації. Жити не лише заради себе, а й для оточуючих навколо людей. Звичайно, слід наполегливо працювати над собою, ставити цілі та наполегливо йти до їх здійснення, не здаючись та не відступаючи від своєї мети у моменти, коли все здається нездійсненим. Але не ставити ці цілі вище інших людей, честі, моралі та гідності, не давати можливості полонити власну душу самолюбству, гордині та заздрощам, що можуть погубити всі старання. Важливо пам’ятати, що запорукою успіху також може стати міцне фізичне та психічне здоров’я, яке так важливо зберегти з юних років.
А найголовніше – це те, що лише людина є творцем власної долі, і кожен вирішує, якою буде осінь життя. А щоб заслужити на старість повагу оточуючих людей, любов дітей та рідних, потрібно ще замолоду старанно та наполегливо працювати над майбутнім врожаєм та залишатись людиною у всіх відношеннях.
Алла Русальчук, учениця 9-А класу, юнкор проекту "Birchen Miracle"
Категорія: Особливий погляд | Переглядів: 490 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015