П'ятниця, 26.04.2024, 18.23.08

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Березень » 3 » Матч всіх зірок
Матч всіх зірок
15.59.13

У "Матчі всіх зірок", що відбувся 1 березня 2016 р., зіграли усі кращі гравці інтелектуального футболу за підсумками сезону 2015-2016 н. р. Такий матч було зіграно вперше. Тому, щоб не ділити команди за рейтингами чи іншими показниками, що викликало б чимало запитань, було вирішено зіграти матч між кращими хлопцями та дівчатами з різних команд. Такий підхід розставив майже усі крапки над "і". За винятком того факту, що за індивідуальним рейтингом більшість гравців хлопчачої команди не потрапляли до 15 кращих. Також відсутність у школі Вадима Пилипчука та Максима Хоміча зробили шанси на перемогу для хлопчачої збірної ще менш реальними. Дівчата ж зібрались у повній бойовій готовності. У школу навіть прийшла на матч Яна Пасечник, яка ще не зовсім вилікувалась після хвороби. Та все ж першими вдались до атакувальних дій хлопці, старання яких завершив ударом у ворота капітан хлопців Богдан Дідушок. Але до такого розвитку подій була готова капітан дівчат Діана Рабченюк, яка впевнено парирувала удар. Впевненість капітана надихнула решту команди на атакувальні дії, що завершились ударом у ворота кращого бомбардира сезону Євгенії Яцюк. Але на місці був і голкіпер хлопців Назар Корнійчук, який справився з небезпечним ударом. Але дівчата не зупинились і вже на наступному запитанні заробили право на пенальті, який влучно пробила Анна Яцюк, вивівши свою команду вперед. У ІІ таймі ініціативу перехопили хлопці. Де розумом, а де грою на межі фолу (заробили 2 жовті картки на початку ІІ тайму) вони таки змогли зрівняти рахунок з другої спроби у середині тайму. Але їхня радість була недовгою. Тому що вже на наступному запитанні Анна Яцюк, якій певне сподобалось нове амплуа, забила ще один гол. Хлопці кинулись знову відігруватись. Але все, що їм вдалось - небезпечний удар, який впевнено відбила Діана Рабченюк. А гра так і завершилась з мінімальною перемогою збірної дівчат, які виграли перший матч всіх зірок.

Статистика гри:
"Дівчата" - "Хлопці" 2:1

М'ячі забили: Анна Яцюк, 7 (п.), 17 - Богдан Дідушок, 16

Жовті картки: Богдан Дідушок, 11, Владислав Нікітін, 12
Удари у ворота: 3:4

Склад команди "Дівчата": Діана Рабченюк (капітан команди), Діана Герасимчук (Яна Пасенчник), Ганна Зінчук, Олександра Лотоцька, Анна Яцюк, Євгенія Яцюк, Лариса Ніжнік.

Склад команди "Хлопці": Богдан Дідушок (капітан команди), Назар Корнійчук, Юрій Стецюк, Олександр Опанасюк, Євген Кучерук, Богдан Пилипчук, Владислав Нікітін. .

   Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наш проект | Переглядів: 457 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015