П'ятниця, 10.05.2024, 23.59.30

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2012 » Квітень » 9 » Кубок села Берездів
Кубок села Берездів
19.38.52

 

8 квітня 2012 р. у Будинку культури с. Берездів відбулось інтелектуальне змагання "Кубок села Берездів". Це вже четверте змагання проекту "Birchen Miracle" Берездівського НВК та Берездівського Будинку культури.
Участь у змаганні взяли 5 команд учнів та випускників Берездівського НВК. Для того, щоб перемогти у ньому команди змушені були показувати не лише свій рівень інтелекту, а й швидкість мислення та тактику. У І турі команди відповідали на запитання у письмовій формі, у ІІ – телефонували до головного судді (команда, що дотелефонувалась першою, мала можливість відповідати на запитання).
В результаті запеклої боротьби переможцями стала команда зі «скромною назвою» «Знатоки». Гравці цієї команди під час змагання здобули 10 балів. Склад переможців та володарів Кубка села Берездів:
Новицький Ярослав (капітан команди), Чорнокрилюк Дмитро, Середюк Степан, Прилуцька Богдана, Туринський Сергій.

Всього 1 бал відділив від кубка команду «Skyrim», учасники якої посіли у підсумку ІІ місце. Склад команди: Ковальчук Валентина (капітан команди), Пінчуковська Юлія, Задворна Віра, Захарчук Ярослав.

ІІІ місце розділили команди, що були водночас кращими в одному турі і останніми у іншому, здобувши у підсумку по 7 балів.
Склад команди «Дивізія 4 таракани»: Гриценюк Наталія (капітан команди), Семенюк Аліна, Середюк Світлана, Стасюк Любов, Зінчук Юлія.

Склад команди «Devil Racers»: Рибіцький Михайло (капітан команди), Гіжицький Павло, Матвійчук Віталій, Бінковський Юрій.

Також активно змагались учасники команди «Діти капітана Гранта», яким зовсім трохи не вистачило до призового місця. Склад команди: Новицька Наталія (капітан команди), Пекач Вікторія, Бражук Альона, Пекач Олександр.

Олександр Пекач, юнкор проекту, учень 7 класу
Категорія: Наш проект | Переглядів: 509 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Котик  
0
Це надзвичайно цікаве змагання!!! Наша команда здобувала перемогу двічі, і як нас вчили потрібно ділитися!!! Але справді переможці були дуже сильними!!! Молодці!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015