П'ятниця, 26.04.2024, 05.33.37

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2016 » Липень » 5 » Кубок Панцюка
Кубок Панцюка
12.14.37

Футбол - це гра, яка об'єднує людей у всьому світі. Футболом захоплюються і пишаються, цієї гри навчаються, вона є приводом для дискусій усіх вікових категорій. 

У Берездівській об'єднаній територіальній громаді проводиться чимало різних турнірів, за допомогою яких у нас формується спортивна, ініціативна та здорова молодь. Одним з таких змагань є турнір з міні-футболу пам'яті С. Й. Панцюка - вчителя фізичного виховання, чудового тренера і просто Людини з великої літери, фінал якого відбувся 3 липня 2016 року у селі Ставичани.

У фінальну частину змагань серед учнів 5-9 класів потрапили 6 команд, які ще напередодні визначили претендентів на 1-2 та 3-4 місця. Досить несподівано з цієї боротьби виключились минулорічні переможці - команда Великоправутинського НВК, що не лише посіла останнє місце у своїй групі, а й програла у боротьбі за 5-6 місце команді Горицького НВК з рахунком 1:7. За 3 місце боролись команди Ставичанського НВК та Головлівського НВК, які намагались проявити себе з кращої сторони. Але у основний час команди не змогли виявити переможця (4:4), тому бронзові призери визначились у серії післяматчевих пенальті, де учні зі Ставичан були сильнішими, перемігши з рахунком 5:4. Доля 1-2 місця визначалась у протистоянні команд Берездівського НВК і Улашанівського НВК, що були налаштовані лише на перемогу. Недивлячись на складні погодні умови (матч зупинявся через зливу та град) учні обох команд мужньо боролись за кубок. Та все ж у підсумку переможцями турніру стали учні Улашанівського НВК, які перемогли берездівську команду з рахунком 4:2. 

До фінальної частини серед дорослих потрапили 4 команди. У підсумку за 3 місце змагались команди зі Ставичан та Хвощівки. Боротьба була досить напруженою, що засвідчили жовті картки та нічия у основний час (1:1). Але у серії післяматчевих пенальні сильнішими виявились гравці зі Ставичан, що перемогли суперника з рахунком 3:2. За золото турніру боролись минулорічні переможці - команда з села Берездів та їхні суперники з Улашанівки. Гра була дуже важка та напружена. Гравці вийшли на поле після сильної зливи, що відновилась вже через кілька хвилин після початку матчу. Та гра не зупинялась, кожна з команд хотіла швидше отримати жадану перемогу. Зрештою сильнішими виявились берездівчани, що перемогли суперників з рахунком 3:2. 

Усі команди, що дійшли до фінальної частини змагань були гарно підготовлені. Тому важко було спрогнозувати переможців заздалегідь. Перемогу і звання "Кращі з кращих" здобули ті, хто за словами Пеле "грали у футбол не лише ногами, а й серцем". Переможці були нагороджені перехідними кубками та грошовою винагородою, а учнівські команди - ще й отримали по м'ячу від спонсорів турніру - підприємців та керівників фермерських господарств, які дбають про молодь нашої громади. Усі учасники та глядачі турніру отримали заряд емоцій та гарний настрій. 

Наостанок хочу сказати велике спасибі незмінним організаторам змагань - директору Ставичанського НВК Корсуну І. А. та Панцюку І. С., які разом з однодумцями щороку вкладають чимало зусиль для організації спортивного свята.

Олена Яцюк, юнкор проекту, учениця 11 класу

Категорія: Наше село | Переглядів: 541 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015