П'ятниця, 26.04.2024, 17.11.51

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2015 » Грудень » 24 » Конкурс вчителів
Конкурс вчителів
20.52.50

Кращі серед вчителів визначається не лише успішністю учнів, а й у конкурсі "Учитель року". Цього року І тур ХХІ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» проводився у Крупецькому НВК 11 грудня у таких номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика».

Наш навчальний заклад був представлений у цьому конкурсі майже у всіх номінаціях. Не взяли участі лише вчителі англійської мови. У номінації "Захист Вітчизни" свій досвід роботи представляв Василь Володимирович Савченко. Марина Миколаївна Гандзюк продемонструвала свої знання з історії. З поміж кращих математиків змагалась Юлія Михайлівна Малишева.

Під час конкурсу вчителі продемонстрували педагогічну майстерність, знання з предмету та педагогіки, креативність, уміння володіти комп’ютерною технікою, власні блоги. Шкода, що у підсумку жоден з вчителів Берездівського НВК не виборов право змагатись у ІІ турі конкурсу. Всього ж учасниками конкурсу стали 9 кращих педагогів району: 3 - у номінації "Англійська мова", 2 - у номінації "Захист Вітчизни", 1 - у номінації "Історія", 3 - у номінації "Математика".

Прес-служба проекту "Birchen Miracle"

Категорія: Наша школа | Переглядів: 492 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015