Субота, 04.05.2024, 07.15.03

Електронна газета "Березове диво"

Краща шкільна електронна газета України у 2012 р. (ХV Національний конкурс шкільних газет), Призер міжнародних конкурсів у 2013-2015 рр. (у номінації "ІТ проект" Міжнародних конкурсів-фестивалів дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах»)

Головна | RSS
Меню
Міні-чат
А звідки Ви до нас завітали?

Краще фото (перегляди)


Краще фото (оцінки користувачів)


Краще фото (коментарі користувачів)


Головна сторінка » 2013 » Травень » 21 » Хроніки фестивалю: день перший
Хроніки фестивалю: день перший
18.05.24
Перший день ХІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах» для команди берездівських журналістів видався нелегким і проблемним, але разом із тим цікавим та різноманітним. Розпочався він із довгої, майже п'ятигодинної мандрівки потягом, який доправив нас до місця призначення.  Прибувши у м. Київ, вся команда у повному складі на чолі зі своїм керівником  попрямувала за допомогою метрополітену до Київського палацу дітей та юнацтва, де відбувалася реєстрація команд. Під час реєстрації юні журналісти мали можливість поспілкуватися із учасниками інших команд, пофотографуватися та переглянути виставку кращих газет і фото фестивалю. Але після реєстрації нашу команду чекала неприємна несподіванка. Організаторів фестивалю підвели партнери, які забезпечували підвіз учасників до місця проживання. Виснажені та стомлені після довгої дороги члени команди разом з іншими командами майже три години чекали автобуса, щоб дістатися до місця поселення. Але така вже  робота журналістів - працювати у будь-яких умовах. І ось, нарешті, наша команда прибула до місця поселення - у літній дитячий табір "Лідер", але на цьому пригоди не закінчилися. Після короткого перепочинку команди повернулися на церемонію нагородження кращих команд фестивалю у найпрестижніших номінаціях (вірніше на її завершення). Там ми дізнались водночас приємну та прикру новину про те, що нашу команду викликали за нагородою на сцену фестивалю. Ми вибороли ІІІ місце у номінації "Інтернет журналістика та ІТ проект". Радіючи такій чудовій звістці, ми забули про втому і відправилась на теплохідну прогулянку, під час якої юні журналісти з різних країн могли милуватися красою київських берегів найбільшої річки України - Дніпра. Також під час прогулянки організатори влаштували для молоді вечірню дискотеку, в якій  журналістки нашого проекту охоче брали участь. Після прогулянки нас чекали комфортні двоповерхові автобуси, які доставили усіх учасників до табору, де ми мали відпочити і набратися сил на наступний трудовий день.
Алла Русальчук, юнкор проекту, учениця 9 класу
Категорія: Наш проект | Переглядів: 430 | Додав: berezdiv | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі
[ Реєстрація | Вхід ]
Custom Search
Форма входу

Хмаринка тегів
Новини школи Розробки вчителів (англійська мова) Випускники Творча майстерня Довідник для учнів Особливий погляд Наша школа Книги та роздатковий матеріал Наш проект Учнівські презентації Наше село Особисті фото Спортивні новини новини Інтелектуальні змагання Розробки вчителів (виховна робота) Розробки вчителів (математика) Інтелектуальний інтернет конкурс ЗНО Літературна світлиця Оголошення та реклама відвідувачів Новини села Шкільні новини вірні збірній картинки Відеотека
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш сайт сьогодні відвідали:
Copyright by Birchen Miracle project © 2006-2015